Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. május 17., vasárnap

Pop-up újra

Mónikának, legkedvesebb kolléganőmnek megszületett a kislánya, Dorcika. :-) Neki készítettem ezt a lapot, a kollégák pedig aláírták (az alsó fehér, itt még üres részen), és úgy küldtem el. :-)
Ezúton is sok boldogságot és örömet kívánunk Nekik a pici lánykához. :-) (a színek kicsit csúnyák, de éjjel lámpafénynél fotóztam, mert másnap már vittem is a kollégákhoz.)

Terveztem, hogy ehhez is felteszem a letölthető sablont... csak azon gondolkodtam, hogy ez vajon nem ütközik-e valamilyen jogszabályba, merthogy ez nem az én tervem alapján készült, hanem egy könyvből van. De mivel a könyv maga letölthető a netről, így gondolom nem gáz. A könyv címe: A paradise of origamic architecture by Masahiro Chatani and Keiko Nakazawa. És akkor ezek után a kenguru sémája innen letölthető :-) (itt is tükröztem a sémát, hogy majd a papír hátoldalára kelljen nyomtatni, ne az elejét csúfítsa el).

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Jujjj, de nagyon jó! Ehhez nem lesz letölthető sablon??? :)

Bea írta...

Szilvi, először nem mertem, leírtam, hogy miért, ez nem a saját tervezésem. De - remélem megfelelően - megoldottam, és most már fent van. ;-)

Szilvi írta...

Köszönöm!!!

Moncs írta...

Köszönöm szépen itt is, élőben is megérkezett hozzám, és nagyon örültem neki. Most ott van, ahol szopizni szoktunk a kiságy végében, így mindig láthatjuk :)
Sok puszi, Mónika

Névtelen írta...

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...