Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. január 15., kedd

Bemutatkozás

Ma nyitottam meg a blogomat, és most még csak ismerkedem a dologgal... terveim között szerepel kis családunk szép pillanatainak képekben való megjelenítése. Ez lehetne a mi kis internetes naplónk, melyet bárki megnézhet, aki szeret minket és kíváncsi ránk.

És hogy kikről is van szó?:
- a világ legjobb édesapjáról és a legszeretnivalóbb férjéről - Apa, András, Bandika, Maci, Andris, Párduc, az én Herkulesem :-) ...
- a számunkra legszebb, legokosabb és legjobb 2 éves nagylányról, Angiról. Aki érzékenységével és kislányos bájával mindenki szívébe hatol.
- családunk legújabb kis 3 hónapos tagjáról, Vikiről. Aki sokkal csibészebb lesz - várhatóan -, mint a nővére, de az Ő vonzereje pont ennek köszönhető. :-)
- és rólam - Bea, Beácska, Beus

Terveim között szerepel az ún. scrapbook megtanulása is, mellyel gyönyörű képeket is szeretnék majd ide szerkeszteni. Mindez csupán idő kérdése. És ha ez majd sikerül, akkor ehhez az első hozzászóláshoz is szerkesztek egy szupi kis képet, amin mindannyian rajta leszünk. (Remélem, utólag is hozzá lehet majd illeszteni... nos, ilyen, és ehhez hasonló dolgokat még meg kell tanulnom.)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...