Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. július 26., hétfő

Éééédes - ADDS

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az ADDS liftelős játékában vendégként részt vehettem. Ezúton  is köszönöm a megtiszteltetést a lányoknak.
Ezen a héten Dorka választott mintaoldalt, méghozzá Yuka-tól ezt az oldalt:
Nekem voltak részei, amik kicsit túldíszítettnek hatottak, például a masnit eleve nem tudtam a sajátomon elképzelni, így azt kihagytam. Azért szerintem nagyon jól hajaz az enyém is az eredetire, majd mindjárt mutatom.

Fagyizás közben csináltam nem is olyan régen ezt a képet Vikikéről, és már akkor tudtam, hogy ezt meg fogom szkreppelni. Amikor pedig megláttam a fenti oldalt, ha nem is azonnal, de elég hamar beugrott a fagyis kép, és innentől már egyértelmű lett, hogy azt fogom feldolgozni.

Tulajdonképpen innentől  már szinte épült magától az oldal. Minden olyan egyszerűen jött. Na jó, azt nem mondom, hogy a kép mögött lévő hajtogatott háttér könnyű volt, de amint azzal megvoltam, már tényleg nagyon jól haladtam. Íme az eredmény, nekem tetszik :-) :
Felhasználtam: Sassafrass papír, nemtudommilyen papír :-P, horgolt virágok, Bricostore-os virágok darabjai, virág alakú szalag, miltonok, riselt minták, chipboard-ok, csillámpor, mintalyukasztó, horgolt pillangó

Látogassatok el a lányok blogjaira is:
Altalena
Danett
Dorka
Secima

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...