Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 22., szerda

Nagy motor

Nagy esemény történt ma nálunk! Megérkezett Angi új motorja!

Na, ez nem azért olyan nagy esemény, ilyen sokaknak lehet! Hanem az előzmények miatt... aki látta már élőben Angikát, tudja, hogy sokkal magasabb a korosztályánál. A 3,5 évéhez képest 5-6 évesnek szokták nézni. A legnagyobb számozású, 5-ös motorja még éppen jó volt Neki, de már nagyon neccesen. Aztán tönkre is ment - nem csoda, amilyen száguldásokat már elkövetett vele. Anno nehezen szokta/szerette meg a motort, de aztán annál jobban kötődik hozzá. Annyira, hogy hiába kapott biciklit, futóbiciklit, igazából egyik sem hatja meg. Inkább nem ment semmivel (az elromlott motort ugyanis ki kellett már dobnunk, mert el volt törve még a kereke is, így együtt elbúcsúztunk tőle, és levittük a kukába). Egyik sétánk alkalmával Vikike motorozott, Angi meg fájó szívvel nézte. Azt hittem, megszakad a szívem, ahogy ránéztem. :-( Megkérdeztem Tőle: "Angika, szeretnél Te is egy új motort?" Rám nézett, nem sírt, de könnyes volt a szeme, és nem is válaszolt, hanem csak bólintott. :-( Jajj! Nagyon rossz volt látni, hogy mennyire bántja. Bár már régen kerestünk nagyobb motort, mert egyszer egy anyukánál egy hipermarketben láttam, de sosem találtunk sehol. Most megint elhatároztuk, hogy újra keresünk a neten, hátha most sikerül. Másnap Apa a munkahelyén, én itthon kerestem, és közben egyeztettünk. Végül valami nagyon faramuci keresőszóval találtuk meg!!! A legnagyobb méretű extra 5-ös műanyag motort! És még pirosban is volt, mint az előző motorja! Azon az oldalon, ahol végre megtaláltuk, top első termék is volt, valszeg nem csak mi örültünk neki ennyire. :-)

Gondolkodás nélkül meg is rendeltük (internetes áruház ez ugyanis), két nap múlva már itt is volt! Azaz ma! Hihetetlen módon örültünk neki. :-) Még talán jobban, mint Angi. :-D
Ma első utunk a parkba vezetett a szokásos domboldalukra, ahonnan imádnak legurulni. Íme, így gurul Angika a vadiúj motorjával:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...