Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. június 4., péntek

Projekt 365

Volt még két oldalam, amit itt még nem mutattam, azt megmutatom, Viszont ezzel be is kell, hogy fejezzem ezt a projektet, pedig nagyon komolyan végig akartam csinálni. Viszont a váratlan nehézségeim miatt kisebb gondom is nagyobb volt ennél, így most már több, mint 10 héttel el vagyok maradva... éppen még akár be is lehetne hozni, mert jegyzeteim és fotóim vannak, de ennyire lemaradva már nem olyan, az már nem alkotás, hanem "munka" kötelezettségszagú lenne - abból meg van elég amúgy is.


Szóval, az utolsó kettő, amit eddig nem mutattam:
Már "csak" 40 hét hiányzott volna a teljes albumhoz... :-) (Hozzávalókat kivételesen nem tudok összeszedni, annyira rég csináltam már!)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 dolog album

Khmmm.... igen, eltűntem kissé. Többen meg is kerestetek, ami igazán jól esett, köszönöm szépen még egyszer. :-* Nem nagyon részletezem, sok minden történik, sok minden megoldódik, majd a megoldások bonyolódnak... nagyjából ezzel jellemezhetném most a munkaügyeimet. :-)

Na de az elmúlt hónap. A gyerekek blogját azért igyekeztem vezetni (bár ott is van elmaradásom). Időközben megfogalmaztam új blog-sturktúrális változtatási terveket is magamnak (hú, ezt aztán megfogalmaztam), erről majd a következő bejegyzésemben. Nagyjából kezd kialakulni bennem, hogy hogy válasszam szét mi kerül melyik blogra, mit szkreppelek hagyományosban és mit digiben, hogy azért majd az albumok egységesen összeállhassanak... bár, ami azt illeti, mostanában szerintem nem fogom túlzásba vinni a szkreppelést - azért majd igyekszem, mert nagyon hiányzik a kikapcsolódás. Érzem ezt már magamon minden szempontból.

Egy minialbumom készült szép lassan ebben a hónapban. Ez az album kivételesen rólam szólt - a scrap.hu kihívására készítettem, igazából a kihívás motivált, hogy legalább ennyit alkossak, ezért hálás is vagyok Atyusnak.
Nézzük az albumot:


És akkor oldalanként:
És ami a vicc: miután elkészült az album, jól levágattam a hajam. :-) Mert tényleg a hosszú hajat szeretem a legjobban, de már feladtam, hogy vénségemre ilyen hosszú legyen. És itt jön a "dupla vagy semmi" jellemzőm: ha már hosszú nem lehet - legalábbis annyira, mint szeretném -, akkor legyen nagyon rövid. :-) Na jó, oldalt hosszú, csak hátul van felnyírva. :-P

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...