Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. december 18., péntek

Egy mai momentum

Apa délelőtt elvitte Vikikét szánkózni, meg játszózni - azért is, hogy levegőzzön kicsit, meg azért is, hogy én tudjak dolgozni. Angika nem akart menni, így Ő addig mesézett. Az alábbiakat Apa mesélte el, és egyből imádtam ezt a képet, így most hirtelen elhatározással Osli Winter Magic Add on készletével gyorsan még frissiben meg is szkreppeltem - hátha esetleg megnyerem vele a teljes készletet is...:

És a készlet elölnézete, amiből készült:


Amit pedig meg lehet nyerni, ha Te is játszol (részletek Osli oldalán):


Na jó! Soha, sehol nem nyertem még, egyszerűen nem vagyok egy szerencsés típus (na ez sem igaz, mert abszolút boldog vagyok, mert akinek nincs szerencséje a játékban... ;-)), viszont a remény hal meg utoljára, és különben is, játszani jó!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Nálunk már karácsony...

Élünk még, megvagyunk. Angika már teljesen jól, Viki meg én még nem 100%-osan, de már majdnem. :-)

Mivel vasárnap utazunk haza anyukámhoz, így mi már ma felállítottuk a karácsonyfát... és erre a gyerekekkel vállalkoztunk, most először.... hát, néhány dísz látta a kárát, de azért viszonylag jól megúsztuk. Nálunk úgy szól a fáma, hogy a Jézuska csak oda megy, ahol szép tisztaság, rend van, és ahol várja a szép karácsonyfa. Így legálisan részt vehetnek a gyerekek is a fadíszítésben, ami szerintem olyan jó, fokozza az ünnepi hangulatot.
Néhány kép a nagy munkáról:


És ez a fa még nem végleges így... ugyanis ahogy már meséltem róla, idén anyukám egy csomó horgolt karidíszt készített nekünk, amit 25-én fogunk hazahozni (szentestét otthon töltjük), és akkor fog még külön ékként felkerülni a fára, ilyenek lesznek (bár már mutattam képet róluk, de megint mutatok, mert olyan gyönyörűek):

Na ugye??? :-)

És ha már a dicsekvésnél, meg a családtagjaim ügyességéről van szó... Apa: volt egy régi gitárja, olyan régi, amire már húrokat sem kap. Sokáig hánykolódott az erkélytől kezdve mindenhol... egyszer csak gondolt egyet, hogy felújítja - hát, szerintem fantasztikus lett!!! Apa állítása szerint véletlenül lett ilyen, én nem tudom, de szerintem lenyűgöző, nézzétek:


Jaaa, és az a piros a hálószobánk fala, mert igen, ott lóg az ágyunk felett! Szerintem abszolút érdemes rá!

Holnapra Papáék bevállalták a lányokat, így nagytakarítunk, én még sütök, és díszítem a mézeskalácsokat, illetve csomagolunk a hazaútra... a holnapi nap így még húzós lesz, de utána már otthon leszünk, olyan jó lesz!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...