Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. március 26., szerda

Első hosszabb utunk

Az úttól is és a Vikinek idegen környezettől is tartottam egy kicsit. Angi is régen volt már otthon, utoljára tavaly augusztusban mentünk, akkor már ugye eléggé a vége felé tartottam a terhességemnek, szülés óta meg még nem indultunk neki.

A félelmem ellenére minden nagyon jól sikerült. Viki az út nagy részét átaludta, Angival pedig végig játszottam, zenét hallgattunk, énekeltünk, így viszonylag jól eltelt. A végén volt már egy kis nyűgösködés, de ezt le lehetett kezelni.

Az alvás pedig minden várakozásomat felülmúlta. Egy szobában aludtunk négyen, amitől kicsit tartottam (otthon voltak tesómék is, így a kétszobás lakásban osztódni kellett). Teljesen jól működött így is az alvás, mindkét gyerek végigaludta az éjszakát.

Az otthonlétünk alatt megünnepeltük Öcsém név- és szülinapját és az én névnapomat is. Ezzel a tavaszi ünnepeink egyik része lezárult (február-március). Lesz még egy második felvonás is az áprilisi ünnepelteknek, de arról külön képet fogok készíteni. A mostaniról az alábbit sikerült:
Összességében nagyon jó volt. Úgy a kimozdulás, mint az, hogy otthon lehettünk. Bár furcsa, mert úgy éreztem, mintha nemrég lettem volna ott, nem éreztem a fél év kimaradást.

Tegnap (kedden) jöttünk haza.
A kép eredeti méretben letölthető innen.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...