Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. november 3., kedd

Scrapbook napok - hétfő és egy CT

Hmmm... az alábbi két oldalt 20-20 perc alatt dobtam össze tegnap (na jó, arról, amin én vagyok napközben is volt időm gondolkodni, ha épp utaztam - erre is jó a scrap, meetingre rohanvást is ki tud kapcsolni, és nem az előttem álló stresszen agyalok. Tehát fejben összeállt napközben, este pedig tényleg csak összedobtam. Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy miért van az, hogy néha 2-3 napot is szüttyögök egy oldalon, mikor így is lehetne? Na de azért nem minden oldal egyforma, van, amikor nem akar összejönni, és kell rá aludni, stb.
Mielőbb azonban megmutatnám, szeretnék mutatni egy készletet, amit valszeg már láttatok többször - én kicsit le vagyok maradva ezzel is -, de azért én is felhívom rá a figyelmeteket, ez pedig az A.B. Design Chocolate and Berry készlete. Imádom a textúrás papírjait!!! Annyira szép. Lesz még vele oldalam, akkor majd azt is megmutatom. Íme maga a készlet:

És amit én készítettem belőle első körben:

*Scrapbook hét: All about me 1

A másik oldalam pedig Rainbow készletével készült, és szerintem a kommentár mindent elmond róla:


Scrapbook hét: Rainbow - Színes hétköznapok

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...