Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. október 15., csütörtök

CT munkák

Mutatom Nektek két új munkámat amik Kafra-nak a First Love készlettel készültek, mely most került a webshopba frissen, ropogósan. :-)

Szerintem két teljesen más jellegű oldalt hoztam össze, ebből is látszik a készlet sokoldalúsága. :-)

Az egyik az unokahúgom, Zitus keresztelőjén készült Zitusról. Próbáltam visszaadni azt a lágyságot, finomságot, amit a ruhája, és eleve a baba volta sugároz. :-)

A másik pedig a sógornőm névnapi buliján készült képekből... a négy unokatestvér játék közben: három lány, egy fiú, két nagy és két kicsi. :-)



És íme a gyönyörű készlet!


A quick page-ek pedig itt. :-)


A kereteket pedig itt találjátok, szintén akciósan.



Siessetek, nehogy lemaradjatok! :-)


További szép napot!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sokmindenség...

Elmaradtam egy kicsit, pedig események vannak (az a baj, hogy munka is rengeteg, így idő kevés). Most épp az van, hogy Angika meggyógyult, Vikici pedig beteg. :-( De reméljük mihamarabb Ő is jól lesz (bár a hangulata, energiája töretlen most is, láza sincs, csak nagyon taknyol).

Aztán hétfőn Vikikénk két éves lett. :-) Így ünnepeltek a bölcsiben:




Hihetetlen, hogy már Ő is ilyen nagylány! Aznap kicsit meg is hatódtam... tisztán átéltem újra azt a napot, amikor született. Minden pillanatát felidéztem, nagyon jó volt - mintha tegnap lett volna.

Hétvégén voltunk Tropicarium-ban, meg itthon is nagyon jó fotókat készítettem a lányokról, volt egy csomó, amivel terveim voltak. És letöltéskor véletlenül az egész kártyát letöröltem. :-( Ettől teljesen kiborultam... azóta kihevertem.

Holnap scrapbook kiállításra megyek. :-) Merika és Tina szervezték, várom már. Bár sokáig biztosan nem tudok maradni, mert szombaton Vikici szülinapot tartunk, de azért elugrok. Ha valaki szívesen csatlakozna, megmutatom a meghívót, gyertek!


És ezt még nem is meséltem! Én nyertem meg Kovaxka első eladásra készített készletét! Mert bizony, Ő is bekerült a nagyok közé. :-) Olyan büszke vagyok Rá, és hihetetlenül örülök a készletnek. Egyrészt, mert nagyon szupi, másrészt meg még soha nem nyertem semmit. :-)
Nézzétek csak, így néz ki! Alig várom, hogy alkothassak vele. :-)



További szép napot, lehet, hogy jövök még ma néhány CT munkával...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...