Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 25., szerda

Születés- és név-

Tegnap reggel 8:05-kor megszületett sógornőmék kislánya, Barcza Zita. :-) 56 cm és 3300 gr. Remélem, ma bejutunk Hozzájuk, hogy láthassam élőben is, annyira édes. Az Apuka készített egy-két fotót mobillal, mutatok egyet:
Nagyon izgultunk Értük, mert már Ők is túlhordásban voltak, nem akart kijönni a kisasszony. :-) Végül nem is tudom a részleteket, hogy hogyan lett meg, de ha bejutunk ma, akkor majd kifaggatom Petrát, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Bár mi már nem szeretnénk több babát, azért ilyenkor úgy megdobban a szívem, előjönnek az emlékek, amikor a lányok voltak ilyen kicsik... és nem is volt régen! Pedig néha úgy érzem, mintha ezer éve lett volna, néha meg úgy, mintha tegnap. :-)
Mostanában érzelmi kitöréseim vannak amúgy... minden nap legalább egyszer rám tör a gondolat, hogy milyen hihetetlen mértékben imádom a lányokat. :-D Persze, eddig is imádtam Őket, de nem fogalmaztam ezt meg külön minden nap. :-) Lehet, hogy a tavasz hozza ezt is (a fáradtsággal együtt)?

Tegnap így dupla ünnep volt, mert Papa névnapja is volt, boldog névnapot, Papa! (kapott is egy új unokát, nem rossz ajándék, ugye? :-D)

Ma pedig Iri mama névnapja van! Mama, Neked is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Sok-sok puszi mindenkinek! :-D

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...