Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. február 22., vasárnap

Önvizsgálat?

A zenei stafétához kerestem egy régi képet... ekkor szépen sorban előjöttek a 2002-es képeim, és enyhén szólva szembesültem a változással. :-( Persze, az ember tudja, hogy miben és milyen irányban változott x év alatt, de így viszontlátni valahogy nagyobbat üt.
Ezt a képet kiragadtam, hisz tudom, hogy ezt anno is szerettem... és egyből eszembe jutott Kubivet egy új maszkja, amit pont ma töltöttem le, a kettő számomra totál egybevágott... aztán a többi már jött magától.
Ez valami olyasmi most tőlem, ahol ígéretet teszek saját magamnak? Vagy ösztönzöm magam? Nem is tudom... de hátha előre visz... persze, tudom, a külső nem minden. De mindenkinek van egy elvárása önmagával szemben, és ez az elvárás nekem nagyon nem egyezik most azzal, ahogy jelenleg kinézek. Most, hogy talán majd könnyebbedik az életem, hogy nem éjjel kell dolgoznom, itt az ideje, hogy egy kicsit már magamra is odafigyeljek. Hajrá Bea :-) !!!

Kellékek:
háttér - ScrapLandia
maszk, tollak, tükör - Kubivet
"Én" - Elegant Script
"2002-be" - Jane Austin
tükörben szöveg - Monotype Corsiva

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...