Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. szeptember 6., hétfő

Elevenpark

Szombaton eldöntöttük, hogy vasárnap elmegyünk megnézi az Elevenparkot, amiről nemrég hallottunk. Fel is készültünk teljes napra. Tegnap el is mentünk, és fantasztikusan jó volt (fél 11 körül értünk oda, és délután 5 körül indultunk vissza). Tuti fogunk máskor is menni, ez alatt az idő alatt a lányok folyamatosan játszottak, örömködtek, és azt sem tudták hová szaladjanak a sok-sok játék közül (még én is felosontam egyikre másikra, olyan kár, hogy a mi gyerekkorunkban nem voltak ilyenek. :-( ). Eljött velünk egy barátnőnk is az ikerfiaival, úgyhogy még társaság is volt, így extrán jól éreztük mindannyian magunkat.
Íme néhány fotó:
Elevenpark
(Arról a programról, amivel ezt a kollázst készítettem, itt írtam.)

A legnagyobb sláger a gokart volt. Ez Apának külön nagy esemény volt, végtelenül büszke volt rá, hogy az Ő lányai milyen ügyesen vezetnek. :-P Forma 1-es rajongó szemével vizsgálta, és izgatottan videózott. Az alábbi videó visszajátszásakor a következőhöz hasonló tudósítás zajlott: "Nézd, Vikike végig vezet, öregem, végig első. És figyeld Angit, elindul, még utolsó, aztán figyeld, egy darabig megy a másik kettővel, majd szépen behúzódik a belső ívre, és belső íven beelőz és igeeeeennnnnn, máris Ő az első. Bajnokok a lányaink, öcsém, bajnokok a lányaink. Tudod milyen jó pénzt lehet keresni Forma 1-el? Bárcsak bevezetnék a női F1-et..."
Amit én tennék hozzá: arról már nem kommentált, ahogy a végén Angika beledurrantott a gumikerekekbe. :-) Ja, a játékot 4 éves kortól lehet használni, nálunk Vikike még csak három lesz, de mivel nagyon akarta, úgy voltunk vele, hogy baja nem lehet, hadd menjen. Hááát, nagyon ügyes volt.


Mától végre Angika is mehet oviba, teljesen meggyógyult (kivették két hete az orrmanduláját). Nálunk igazából most áll vissza a rendszer, minden szempontból nagyon kívánatos volt már. Angika naponta nyúzott azzal, hogy mennyire hiányoznak már az ovis barátai, meg menne már úszni, stb. Nekem sem lesz rossz, hogy tudok nappal dolgozni, nem éjjel kell.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...