Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. szeptember 26., szombat

Kreatúra hírek

Örömmel értesítem minden kedves vásárlónkat és leendő vásárlónkat, hogy két új kategóriánk is indult a Kreatúra portálunkon.
Megnyitottuk a papíralapú termékeink kapuit... egyelőre egy szettel, de rengeteg további tervvel, melyek megtervezése és kialakítása folyamatban van. Jelenlegi termékünk egy őszi címkecsomag - hogy alkotásaitokon az emlékidéző fontos gondolatokat stílusosan örökíthessétek meg!

Másik új kategóriánk a már jól ismert horgolt termékek kategóriája, de most egy kicsit másképp... tekintsétek meg horgolt kereteinket, nagyobb méretű, karácsonyt idéző mikulásvirágunkat.

A hímzett termékeink kínálata is bővült, nem is akármilyen alkotásokkal. Szépen kidolgozott virágok, levelek, madárka... néhol kicsit már a közelgő karácsony jegyében...:


Na és az egyéb kategóriánkat vajon láttátok-e már? Itt olyan termékeket fogunk felsorakoztatni, amik nem illenek a többi kategóriába, de prímán színesíthetik alkotásainkat. ;-) Most ilyen termékeink vannak itt, de itt is bővülni fog a repertoár:

Nézzetek be hozzánk, napról-napra egyre több a látnivaló! Szeretettel várunk minden kedves vendéget!

ÉS VAN MÉG EGY HÍREM!

Hamarosan elkezdődnek a scrap.hu klubnapjai rendszeres időközönként. A portáltulajdonosok engedélyével ezen alkalmakkor igyekszünk a Kreatúra termékeivel is jelen lenni, méghozzá 10%-os kedvezményt ajánlva a helyszínen vásárlóknak!
 
További szép napot és jó hétvégét!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...