Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. október 13., hétfő

Angi és a Pitypang

Lenyugodtak végre a kedélyek, és nagyjából a végére értünk az egyik ügyfelemnél a kritikus határidőknek, amik miatt mostanában szinte semmi másra nem volt időm. Meg is rohantam gyorsan az új alkotós szobámat (már majd megvesztem érte, hogy végre alkothassak). Ez lett a második alkotásom ott (az elsőt még nem mutathatom meg).
Az előtörténete az, hogy eleve imádom a füves képeket... ez pedig azok közül is az egyik kedvencem. Az pedig, hogy pont ilyen legyen, egy olyan napon ugrott be, amikor már szédültem a kevés alvástól és zúgott a fejem a munkától, így kikapcsolódásként elmentem a Rayherbe. Egyrészt, mert reméltem, hogy ettől jobban leszek (nem anyagilag :-P ), másrészt pedig azért, mert hallottam, hogy a papírok le vannak akciózva. Vettem is egy csomót! Hazafelé a piros lámpánál nézegettem, és ezt kiemeltem mind közül. Egyszer csak beugrott hozzá ez a kép, és az is, hogyan kéne megdolgozni. Már akkor (kb. egy hónapja) pontosan azt terveztem el, ahogy most végre meg is valósítottam. Mennyire vártam már, hogy végre meg is alkothassam a megálmodottat! Lehet, hogy az ihlethez nekem hulla fáradtnak és betegnek kell lennem??? Minden esetre imádom az eredményt! De fotózni még mindig nem tudok úgy, hogy vissza is adja az igazit! Grrr...


Naszóval. Az úgy kezdődött, hogy először bemetszettem a fotók helyénél az alap papírt, hogy a virágok és a csiga rálógjanak a képekre. Aztán mindent körbekrétáztam (fotót, metszéseket, papír széleit), majd 3D-s ragasztóval erősítettem azokat a képre, hogy szépen kiemelkedjenek. Kapott minden madárka és a csiga-biga is egy-egy gyöngyöt a szeme helyére, hogy kicsit azt is kiemeljem. Végül a jobb felső sarokból kivágtam sniccerrel a napocskát, visszahajtottam úgy, hogy a napocska helyén az alá eső virág látsszon (a vágás mentén itt is krétáztam), és egy miltonkapoccsal odaerősítettem. Így a papír másik oldalából is mutatok egy kicsit, mivel kétoldalas, és az is nagyon szép. Az így szabadra került sima hátlapot pasztellkrétával kiszíneztem, majd visszaragasztottam oda 3D-vel a napocskát. Hát, nagyjából ennyi.


Részletfotók:


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...