Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 20., péntek

Ajándékaim Zsuzsiéknak :-)

Már cirka egy hónapja voltak Zsuzsiéknál a név-szülinapok, amikkel el voltam maradva. Aztán nagy nehezen sikerült elkészülnöm... aztán sorba lettek betegek a gyerekek, itt is, ott is... na de azért hétfőn - amikoris már a szülinapja volt Zsuzsinak :-D - sikerült végre átadnom őket. Juhhéj! Ezeket kapták:

Zsuzsi a névnapjára egy kis minialbumot, aminek a kis zsebében van a család minden tagjáról egy fotó. Ezt bedobva a táskájába könnyen viheti Magával bárhová:
A szabásmintát Mesi terve alapján készítettem.
Az elejéhez először egy fehér papírra bélyegeztem egy pillangós bélyegzővel (scrap-bazár). Ezt aztán hődomborítottam, majd felragasztottam az album elejére és körbekereteztem arany színű kontúrmatricával. Szintén matrica a felirat és a hátulján a szív is. Az átkötőn a virág Rayher. Belül egy hobbiboltból vásárolt mintás és egy Rayher papírt használtam, illetve sk. virágokat rögzítettem miltonkapcsokkal. Szintén kontúrmatricákat használtam, illetve Ányi után a széleket végigvarrtam.
A képeket fotósarokkal rögzítettem, hogy bármikor cserélgethetők legyenek. Minden képet mintavágó ollóval vágtam és mindent krétáztam. A kis kártyákra a szalagokat csőszegecsekkel rögzítettem.

Pitymók a szülinapjára Elmo-t kapott, mert imádja:
Ez az Elmo degorgumiból készült. "Keze alatt" Pitymók fotója egy fekete kartonra ragasztva és mintavágó ollóval körbevágva. Mögötte a pöttyös papír igazából nincsen, önmagában a figura van, ami falra, vagy akárhová ragasztható (csak a fotó miatt tettem oda a papírt).

Kis Zsuzsi pedig nagy hercegnő-mániás (és már Angi is a nyomdokaiba lépett), így a névnapjára egy csillogó-villogó hercegnős mappát kapott:
A mappára még rákerült Zsuzsi fotója úgy, hogy körülvágtam mintavágó ollóval, körben a peremét beragasztóztam, és rózsaszínű csillámporba mártottam, így az is csilli-villi. :-) Alulra pedig rákerült, hogy "Rajzaim", mert olyan szépeket rajzol, gondoltam ebben gyűjtheti, és milyen jó lesz majd x év múlva elővenni. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...