Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. július 14., hétfő

Fejlődnek a lányok :-)

Ma megint alakítottak a lányok új dolgokat:
- Angika reggel minden átmenet nélkül elkezdte mondani Viki teljes nevét és közben mutatott rá! Eltelt pár perc, mire rájöttem, hogy mit hadar el már ötödszörre, de aztán beazonosítottam. Azért sem értettem először, mert annyira nem volt előzménye, nem is igazán tudom, hogy jutott ez most eszébe. :-) Persze, szoktuk ilyenekre tanítgatni, de most pont pár napja nem beszéltünk róla. Úgy látszik, most ülepedett Benne. Miután beazonosítottam amit mond, kérdeztem a saját nevéz is, de az már kicsit nehezebben ment. :-) Nekem viszont Magától mondta a vezetéknevem. Este mindezek apropóján megint kicsit gyakoroltunk, és akkor el tudta már mondani a hugi-, a saját-, Apa-, Papa- és az én teljes nevemet. :-) Azt is tudja már, hogy Budapesten, azon belül pedig Káposztásmegyeren lakunk (tovább még egyelőre nem tanítottam Vele). És azt is, hogy a mama pedig Dunaújvárosban. :-)

- Vikici pedig ma segített nekem teregetni. Mániája, hogy ahogy én kiteregetek, Ő leszedi. Ma elkezdtem szoktatni rá, hogy ha valamire azt mondom, hogy nem szabad, akkor az úgy is van. Hogy eltereljem a figyelmét, úgy tettem le a teregetni való zoknikat, hogy elérje, és amikor megfogta, tartottam a kezem, és mondtam, hogy "kérem szépen". Magam is meglepődtem, amikor gyönyörűen ideadta. :-O Ezekután így teregettünk tovább. :-)

- Vikici mozgásimádata is hű volt önmagához. :-) Felmászott ma (tök egyedül) Angi kis műanyag székére, és gyönyörűen le is mászott róla. Erről képem is van:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...