Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. december 9., szerda

H1N1

Na, nekem sikerült benyelni ezt a vírust... vagyis valószínűleg ezt. De voltam már orvosnál is, a tüdőm tiszta, és igazából csak emiatt izgultam, mert fáj a hátam is, köhögök is, a láz is stimmel. Tegnapelőtt éjjel és tegnap elég pokoli volt, de már alakul, amikor hat a gyógyszer, határozottan jól is vagyok.

Ma viszont itthon fogtuk Vikókát is, mert tegnap volt hőemelkedése a bölcsiben (mostanában ez mondjuk nem egyedi, mert jönnek a rágófogai, szóval attól is lehet, de ezt nem lehet előre tudni). Este itthon nagyon eleven, jókedvű volt, úgyhogy már épp hajlottunk rá, hogy akkor mehet ma, ez valszeg megint a foga volt... aztán éjjel eléggé köhögött. Negyed 3-kor adtam Neki lándzsás utifűt. Utána még kicsit köhögött, de mostanra már teljesen elmúlt. Viszont ezután én már nem tudtam elaludni, 4-ig kínlódtam, aztán felkeltem alkotni. :-) Egy órát sikerült, akkor hallottam, hogy Vikike szólít, a hálószobában keresett. Na, alkotást abbahagytam, ledőltem Vele, ekkor már elmúlt 5 óra. Sokáig altattam, kínlódtunk, aztán egyszer csak én is elaludtam. Arra keltem, hogy Apa jött, hogy keltsen, de mondtam Neki, hogy Vikit inkább biztos-ami biztos tartsuk ma itthon megfigyelésre. Így mi aludtunk tovább, Apa meg elvitte Angikát az oviba. 10-kor sikerült felkelnünk. Vikóka azóta is tök jól - túl jól - van. :-)

Nagy az esély, hogy elkapják tőlem, bár próbálom ezt megelőzni, ahogy lehet. De őszintén megmondom, kevésbé félek attól, hogy átesnek a víruson, mint a védőoltás hosszú távú hatásaitól, így továbbra is maradunk amellett, hogy nem oltatunk (túl sokfelé jártam utána az oltásnak és médiafüggetlen, számomra szakmailag megbízható emberek véleményére alapozok)! Azt persze senki nem tudja, hogy mi a jó döntés, mindenki úgy dönt, ahogy jónak látja. Én erről vagyok meggyőződve akkor is, ha lassan már "rossz szülő"-nek kiáltja ki a média a hozzánk hasonló döntéssel bírókat... a választ csak az idő fogja meghozni...

További szép napot, ennyit bírtam most gép előtt, kiég a szemem. Vikóka alszik, én is ledőlök...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...