Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. december 15., hétfő

Napjaink röviden és maszkolás

Egy kicsit elhanyagoltam most a blogírást... olyan sok minden pörög pedig körülöttünk, de talán pont ezért nincs időm írni.

A munkám is elég sok, plusz múlt héten tréningeken voltam, hétvégén hazamentünk Dunaújvárosba, előtte hivatalos ügyeket is intéztem, nem beszélve a karácsonyra való készülődésről...

Mivel Apa most külön kocsival tudott jönni, úgy mentünk haza, hogy én elmentem csütörtökön délután a két lánnyal, Apa pedig pénteken jött utánunk munka után. Én akartam így, mert túl akartam lenni az utazáson. Hát, nem mondom, hogy egyszerű a két lánnyal vezetni sötétben autópályán úgy, hogy közben adogatom hátra a nyalánkságokat, üvölt a Gryllus Vilmos vagy Halász Judit (lehetőleg ugyanazok a számok, mert jön a felkiáltás századszorra is, hogy "mégegyszer"), én Velük üvöltöm/énekelem a dalt, így le tudom nyugtatni, vagy legalábbis elterelni a nyűglődő aprónép figyelmét a nyűglődésről. De azért ki lehetett bírni, és önmagukhoz képest nagyon jól viselkedtek a lányok, pl. egyszer sem kellett megállni Anginak pisilni, vagy mert valamelyikük túl hisztis lett volna... szóval, nagyon ügyesek voltak. Azért én otthon jöttem rá, hogy rettenetesen lefáradtam a feszült koncentrálástól... este 10-ig még dolgoztam, de aztán egyszerűen elájultam zuhanyzás, fogmosás nélkül... (aztán éjjel mégis alig aludtam, mert Vikici nagyon kis zaklatott volt - az első éjszaka "idegen" helyen mindig nehéz Neki).
Otthon nagyon jó volt, már kb. 1,5 hónapja nem tudtunk hazamenni. De most bepótoljuk, mert a mostanin kívül karácsony harmadnapjától egészen újévig otthon leszünk. Nagyjából a vásárlás jegyében telt el a hétvége (minden nap mentünk valahová, hol hipermarket, hol szakbolt, hol vásár, stb.). A lányoknak lett egy rakás szép új ruhája, cipője, nem is olyan sok pénzből. Rájuk fért, mert kezdték már nagyon kinőni a meglévőket, egyre többször voltam gondban, hogy mit is adjak rájuk. Egy-két új cuccom nekem is lett... el kéne kezdeni kicsit jobban adni magamra, mert a rohanó életemtől mostanában kicsit elhanyagoltam magam... de ahogy nőnek a lányok, minden nap egyre könnyebb, így most már eljutottam legalább arra a pontra, hogy észrevegyem, hogy eltopisodtam... innentől már csak néhány lépés, hogy tegyek is ellene (egyik újévi fogadalmam... de csakis az elmaradhatatlan fogyókúrás fogadalom után :-) ).

Bár mostanában a karácsony jegyében telnek alkotós napjaim, otthon tanulgattam egy kicsit a PS-t (mivel ott a hagyományos alkotós cuccaim nem voltak velem, csak a gép). Megtanultam, hogy kell maszkolni (köszi lányok a fórumon, akik segítettetek!). Íme, ez lett belőle, Angi egy nemrég készült képének "koptattam meg" jól a szélét, mintha régi lenne (a kép egyébként Kíráéknál készült télapókor):

Overlay: MyBorkova

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...