Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. január 7., csütörtök

A mi szilveszterünk

Volt befizetve egy négy napos szilvesztünk néhány barátunkkal. Eredetileg úgy volt, hogy kettesben tudunk menni, de ez megint nem jött össze. Mivel az előleget nem akartuk elbukni, úgy döntöttünk, hogy átszervezzük, és visszük a lányokat. Ha már így alakult, a barátaink is elhozták a kislányukat, így három gyerek és 6 felnőtt kelt útra. 30-án mentünk és 2-án jöttünk haza.
Fel voltunk rá készülve, hogy esetleg az apartmanban kell töltenünk a szilveszter éjszaka java részét, hisz ugye a gyerekeket le kell fektetni. Úgy terveztük, hogy a délutáni alvást kitoljuk egy kicsit, és így a vacsorára legalább el tudunk menni mindannyian, aztán ha látjuk a lányokon, hogy fáradnak, akkor nyugovóra térünk. Minden várakozásunkat felülmúlták a gyerekek!!! A két és négy éves lányunk úgy mulatott, hogy asszem ezt sok felnőtt is megirigyelhette volna. Volt szép ünneplős ruhájuk (szoknya, neylon harisnya, lakkos cipő, ünnepi hajpánt), és végigbulizták az éjszakát éjfélig, majd megnéztük a tüzijátékot, és úgy mentünk haza (ekkorra pont kezdett Vikike elfáradni). Az apartmanhoz érve azonban nem akartak aludni még, ki kellett ülni a teraszra, és 1 óráig beszélgettünk az élményekről négyen, a mi kis családunk, mint a felnőttek. Annyira édesek voltak!!!
Nem mondom, hogy nem volt egy kicsit lelkiismeret-furdalásom, hogy ilyen pici gyerekekkel ezt még nem kéne... de nem így terveztük, és az az élmény, amit még ma is emlegetnek, megnyugtatott. Nem okoztunk Nekik maradandó sérüléseket. :-D
Mutatok néhány fotót a buliról:
Így táncol egy két éves:

Egy újonnann szerzett kis barátnővel táncol Angi és Viki:

A tombolahúzás is a mi kezünkben volt (mégsem nyertünk, ahogy az lenni szokott :-P).

Néha odajöttek egy-egy ölelésért - ilyen pillanatokban felejti el az ember, hogy megint nem tudtunk apával kettesben lenni egy kicsit? :-)

Azért minket, felnőtteket sem kellett félteni...


(ez még a főpróbán készült az egyik barátunkról...)
 
Vikike és Kíra, a barátaink kislánya (Vikike mindig mindenkit úgy szeret, és ölelget).

Az újonnan szerzett kis barátnőt is nagyon szeretjük :-)

 
És a barátnő apukájában egy igazi férfi táncpartnert is szerzett Magának :-) (szegény egy idő után menekült is, mert minden gyerek ráakadt. :-D):

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

RAK Eralillának

Ezt az oldalt már jó régen készítettem Eralillának a kislányáról az Adott fotó játék keretében. Csak ez volt Kafránál az utolsó CT munkám (nagy bánatomra befejezte a munkásságát, mert nem fűzte be a hozzá fűzött reményeket, pedig szerettem Nála dolgozni), aztán meg nem jutottam oda, hogy feltöltsem. Na de most...
Eralilla, fogadd tőlem szeretettel, remélem tetszik..:-)

Felhasználtam: KDesign készletét, aminek már neve sem lett, illetve a fórumra már nem volt kiírva.

Ezzel minden CT tagságom megszűnt, mert sajnos az A.B. Design is úgy döntött, hogy nem folytatja tovább... sajnálom, lányok!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Minialbum

Sógornőmék kisfiát elvittük a mikulásvonatra. Karácsonyra pedig kapott egy minialbumot az élményről emlékbe, hogy majd nagykorában is emlékezhessen rá. Az album a scrapbook.hu-s minialbum-template-ből készült, kicsit nehéz megmutatni a speciális felépítése miatt, de igyekszem.

Az eleje: 

Kinyitva egyben:

Részleteiben: amikor kinyitjuk, először a felső ráhajtásos oldalt láthatjuk, ami így néz ki:

Ha ezt felhajtjuk, a következő lehajtásos oldal:

És a jobb oldali komment-rész, ahol leírtam Kikinek, hogy miről is szól ez az album:

 Felhasználtam:
- scrapbook.hu minialbum-készlet
- kontúrmatricák
- nyomtatott kiegészítők
- szalagok
- fehér karton

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...