Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. december 13., vasárnap

Idei képeslapok

Ezek olyannyira nem frissek, hogy már el is vitte a postás őket. :-) Többsége karácsonyi, illetve van még néhány névnapos is. Ilyen ez a december, sok minden csúcsosodik. :-) Idén már majdnem sikerült mindenkinek elkészíteni, akinek akartam. Még lett volna úgy 5-6 ember, akinek terveztem... de akkor jött a betegség. Jövőre talán majd sikerül mindenkinek, a reményt nem adom fel, mert már most is több lett, mint tavaly. :-) Hát íme egyben és darabonként:


Nincs időm/erőm/türelmem mindet végigrészletezni, de nem maradéktalanul megpróbálom felsorolni a kellékeket: SBK Kit klubos készletek, volt Kreatúrás kellékek, folyékony gyöngyök, pecsétek, Copic Marker-ek, Szilvi pecsétje (köszönöm), csillámpor, gépi varrás (itt ELŐSZÖR, juhhéj!), domborítás, formavágók, formalyukasztók, Alcohol Inks, folyékony kréták, száraz kréták, csipke, grungeboard, 3D képek...

Köszönöm, hogy bekukkantottál, további szép vasárnap estét!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Betegség és elmaradások

Mostanában nagyon gyakran vagyok úgy, hogy elkészülnek dolgok, aztán odáig nem jutok, hogy ide és a galériákba feltöltsem... most ez a betegeskedés még egy nagy lapáttal rátett az időhiányomra - de mit bánom én, csak gyógyuljon már meg mindenki! Na de akkor előbb inkább erről: én már egész jól vagyok, de tegnap délelőtt még komolyan féltettem az életem. :-P. Aztán a tegnapot szinte totál végigaludtam (hála Apának, aki a hátam mögött kitalálta, hogy megkéri a Papáékat, hadd menjenek át a lányok - és hála a Papáéknak, akik ezt elvállalták). Ezután lettem sokkal jobban.
Viszont ma hajnali 5-kor arra keltünk, hogy Vikike full lázas. :-(( Úgy telt a nap, hogy akkor volt jól, amikor épp hatott a lázcsillapító. Pedig már reménykedtem, hogy megúszták... Apa és Angi még jól vannak (bár Angi köhög).Ezt leszámítva jól telt a nap. Délután pont jól volt Vikike is, amikor gyorsan megsütöttük együtt a karácsonyi mézeskalácsokat... hátha lesz normális karácsonyunk, és addigra senki nem lesz beteg.
Mostanra Vikike már alszik. Angi még nem, Ő "olvas", Apa tévézik, én meg gondoltam felteszem néhány alkotásomat, amiket még nem mutattam:

Először is két CT munka. Egyik a Natural Collaboration Kit-ből készült:

És az én oldalam belőle:



A másik szintén CT munka és szintén Collab, csak az A.B.Design Joyful Time készletével készült, amit most itt 35%-os kedvezménnyel lehet megvenni:

Az oldalam vele:



És mutatok mindjárt képeslapokat is, csak külön bejegyzésben...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...