Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. szeptember 16., kedd

Zalakaroson vagyunk...

Zalakaroson "nyaralunk" és wi-fi-vel itt is tudunk netezni. Most éppen alszik a család, gondoltam, írok pár sort.
Nagyon jól érezzük magunkat, kár, hogy holnap már megyünk haza. :-( Egy négy csillagos szállodában vagyunk, ahol a házon belül van lent a nagy medencetér, élményfürdővel, konditerem, szauna, szoli, minden! A gyerekek imádják, és mindenki csodálattal nézi Őket, hogy mennyire ügyesek a vízben. Angika lebeg a víz tetején, majd a fejét ráfektetve a vízre forgatja körbe a testét. Fejest ugrik, úszik. És még nincs három éves! Tuti visszük úszásra, van Benne valami tehetség.
No és Vikici a maga 11 hónapjával! Egy darab úszógumiban van, ha elengedné Magát, simán lemerülne, de már megtanulta, hogy az úszógumi tartja, ezért gyönyörűen kapaszkodik és kutyaúszással bárhová eljut, sőt fordul, irányt változtat, hogy elérje, amit akar. Na, és közben még labdát dobni is tud! Ő meg vizilabdás lesz. :-) Ja, mindeközben még énekelni, sikongatni is képes. :-)
Vikici egyébként pár napja mondja, hogy "va-va" (kutya), illetve "ba-ba", "ma-ma". Ez utóbbit akkor, ha cumit vagy kaját kér. :-)
ÉÉÉÉÉÉÉssss! Vasárnap megtette az első méterét két lábon, EGYEDÜL! Igaz, azóta is, ha elindul, és észreveszi Magát, azonnal leül, még fél. De ha ezen túl lesz, asszem hamarosan futni fogunk utána. A képessége megvan már hozzá, mert a járássegítőt tolva már szalad.
És hogy hihetőbb legyen, egy videó Angi mutatványainak néhány foszlányával... a végén Vikici "úszása" is látható egy pillanatra.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...