Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. október 3., péntek

Ringató

Vikicivel ma voltam először Ringatón. Annyira fantasztikus volt! Hihetetlenül élvezte a sok babát, az énekeket, a zenét... főleg, hogy pont azzal a dallal kezdtünk, amit már akkor sokat hallott, amikor még a pocimban volt ("Édes almát hoztam én...").

Az mondjuk biztos, hogy a két gyerek különbözősége itt is megnyilvánult. Angi anno ült az ölemben, és áhítattal hallgatta a dalokat, játszottuk együtt az ölbenlévő játékokat. Na, Vikici egy másodpercre sem maradt meg. Míg mindenkinek a karjában volt a gyerek, addig Ő "szaladt" (illetve gyorsan ment, mert szaladni azért még nem tud) körben a teremben, ha elesett, akkor meg mászott "futva", és közben kacagott, sikítozott, de ha nem is, akkor legalábbis a fejével "pogózott". Haláli volt, többször is röhögésbe fulladt az ének, mert mindenkit felderített. :-)
Engem egyáltalán nem zavart, hogy Ő nem hallgatta/játszotta végig olyan fegyelmezetten, mint anno Angi, vagy a legtöbb gyerek. Ő ilyen kis eleven kislány, nem egyformák!

Készítettem jó sok videot, meg képet, teszek fel párat:



Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Levelek

Akiknek levéllel tartozok, ne haragudjatok! Itt sorakoznak, senkit nem felejtettem el, csak icipici türelem még, és írni fogok! Már látom az alagút végét munkaügyben, és akkor a barátaimra is kicsit több időm lesz... de azért mindig a fejemben vagytok, ha ez nem is látszik eléggé! :-(
A blogokat is frissítenem kéne már... jaj.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Munka - egyebek

Még mindig rengeteg a munkám, de jövő héten van az utolsó utáni határidő az egyik projektben egy modul forecast-jára, utána talán kicsit könnyebb lesz. Nem mintha utána nem lenne munka, nagyon sokáig fogunk még ezen dolgozni, csak akkor már talán normalizálódik a tempó.
És most indul a másik ügyfelemnél az éles tervezés, ahol szintén lesznek ad-hoc jellegű hajtások valószínűleg, mert kéznél kell lennem, hogy ha bármi problémájuk adódik a modellel, akkor távoli szerveren keresztül azonnal tudjak reagálni. És a sok indokolt eltérés miatt már nem tudtunk mindent végigtesztelni, szóval probléma még akár adódhat is... na mindegy, azért reménykedem, hogy egy kicsit normalizálódik a helyzet, mert nagyon fáradt vagyok, és hosszú távon ez nem fog menni.
A héten voltam a bölcsivezetőnél, el van intézve, hogy Vikici februártól megy bölcsibe. Muszáj, akkor talán kicsit könnyebb lesz dolgoznom, nem éjjel kell haladnom, nappal meg gyerekek, háztartás. Bár van egy kis lelkiismeret-furdalásom, én azt sem akartam, hogy egyáltalán bölcsisel legyenek, és most tessék! De a kényszer nagy úr! Az a röhej, hogy az eszemmel nagyon jól tudom, hogy nem rossz ez Nekik! Angi is imádja. Most, hogy betegség után mentünk vissza, egész reggel ujjongott, hogy megyünk a bölcsibe, olyan jó volt látni, hogy így szereti. Tegnap meg amikor Érte mentünk, nem akart hazajönni, sőt Vikici is belógott a terembe, én meg álltam az ajtóba, és könyörögtem, hogy ugyan jöjjenek már. Bevetettem minden trükköt, de így sem akartak jönni. A gondozónővel ott röhögtünk az ajtóba, mondtam is, hogy akkor talán itt hagynám Őket, én meg elmegyek egyet bulizni, vagy mi. :-)
Szóval, nem lesz rossz Neki, ez csak ilyen hülye én-fajta lelkiismeret-furi, amit magamnak generálok, pedig olyan hülyeség. Ráadásul, mivel Angi csak szeptemberbe megy oviba (2009), így februártól együtt fognak járni egy csoportba, azaz Vikicinek így tök könnyű lesz a beszokás, mert ott lesz Vele a tesója. Szerintem ez a testvériességüket is erősíteni fogja.
Oké, most eldöntöttem, nem fogok lelkiismeret-furizni. :-))
Hétvégén szigorúan nem dolgozok, de most már tényleg! Pihennem kell! Meg alkotni, hogy kikapcsoljak, és annyira vágyok rá! Meg átköltöztetjük Vikicit Angihoz, most már egy szobába lesznek, igénylik is, már mindig együtt vannak, és Angi mondta is, hogy szeretné, hogy ott legyen Vele Vikici. Tudtuk, hogy így lesz, így is terveztük, hogy ha nagyobb lesz Vikici, összeköltöznek. Aztán majd kamaszként gondolom újra szét. :-) Azért azt nem hittem, hogy ilyen hamar eljön, istenem, most született Vikici is, és jövő héten már 1 éves! Nagyon várjuk az első egy szobában töltött napot, épp ezt beszélgettük tegnap Apával. Érezzük, hogy jól fog elsülni!
Így a legkisebb szobánk felszabadul. Oda be tudom pakolni az alkotós cuccaimat, lesz egy asztalom, és ott fogok alkotni. Hú, de jó lesz, nem kell mindig elpakolgatni, előpakolgatni. Fel sem fogom még. Majd szépen lassan jól berendezem. Úgy örülök!
Ma elviszem Vikicit Ringatóra, délelőtt úgyis kell Vele program, különben nehéz bírni Vele. Vikicivel Ringatón még soha nem voltunk, kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Neki. Angival rengeteget jártunk. Hát, igen, vannak dolgok, amikre a második gyerkőcnél nem úgy van már idő-lehetőség. De sebaj, Neki viszont van egy tesója, ami Anginak ilyenkor nem volt! :-) Valamit valamiért! :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...