Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. április 17., péntek

Sunshine baby - scrap tali

Tegnap scrap-talin voltam. Annyira jóóóó volt! :-) Nagyon szeretem ezeket a találkozókat, havonta egyszer úgy igazán kikapcsolódok, no meg el is fáradok a sok csajos csacsogásunktól. :-)
Most végre nem csak ámuldoztunk egymás művein és cuccain, hanem alkottunk is. És KÉSZRE csináltam egy oldalt, úgy jöttem haza. Ilyen még nem volt! :-)
Olyat játszottunk, hogy Szilvi vezényelte az oldal felépítését, és mindenki szabadon készítette a sajátját, az Ő vezérfonalát alkalmazva. Én Vikiről szkreppeltem most (eddig mindig Angiról, mostanában meg mindig Vikiről, valahogy így jön ki). Ahogy hétvégén pózolt az új napszemüvegében, azt meg kellett örökítenem. Ilyen lett:
Kellékek:
- Alap, színes kockás és betűkarton: Rayher
- kommentkarton: Lidl
- sárga virágfüzér: anyutól
- zöld chipboard virág: Muffin készlet (kitklub)
- pillangó (Linsey-től, köszönöm)

A zöld alapkartont körbekrétáztam, sötétzöld filccel "körbevarrtam" (ez a képen nem nagyon látszik). A kockás papírt is krétáztam, majd "körbetéptem". Ezt én is tegnap tanultam, úgy csináltuk, hogy egy pengét, vagy egyszer használatos borotvát merőlegesen "csiszolgattunk" a papír élén úgy, hogy néhány helyen jól felszakadjon, és visszapöndörödjön. A fotókat körbevágtam Borka formavágó ollójával, és felragasztottam. A kis sárga virágszalag sima ragasztóval, a zöld chipboard virág pedig 3D-sel ment rá. A kommentcímkéket mintalyukasztóval vágtam, körbekrétáztam, megírtam és ragasztottam. A cím betűit ilyen betűs kartonból vágtam, és 3D-sel ragasztottam fel szintén. A pillangót Linsey-től kaptuk ajándékba (hozzám szerintem maradék is került, mert nem csak egy van nálam), azt krétáztam Szilvi krétájával és felragasztottam. A pillangó útvonalát Timi sötétzöld tollával rajzoltam.
Köszi lányok a sok kölcsöneszközt. :-)
Ja, és a cím Apa ötlete volt, és azonnal beleszerettem (a címbe most, Apába már régen :-) ). Eddig soha nem volt még angol című oldalam, totál ellene voltam. Most ez volt az első olyan példa, amikor be kellett látnom, hogy angolul sokkal jobban hangzik, mintha magyarul "erőltetnénk" rá valamit. Asszem, lesz még ilyen oldalam. Úgyis egyre természetesebb, hogy alapdolgokat mindenki ért, a lányok meg - akiknek eredetileg ezek az albumok készülnek - remélhetőleg perfektül fogják majd beszélni a nyelvet, mert az Ő idejükben ez már alap lesz.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...