Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 2., hétfő

Bölcsi megint és szobatisztaság éjjelre

Ma két hét betegség után újra nekifutottunk a bölcsinek. Bár volt egy kis konfliktusom a bölcsivel (bizonyos dolog nem tetszett, ahogy intézték, és emiatt úgy gondoltam, hogy a legkorrektebb, ha a vezetőhöz fordulok - ezt meg is tettem, a vége jó, de valahogy nem hiányzik az embernek az ilyen feszültség, "tombolás").
Vikike nagyon-nagyon ügyes volt! Ma már ott is aludt, fél háromkor hoztam el Mindkettőjüket! Olyan büszke vagyok Rá... itthon azért nagyon figyeltem, hogy nem látok-e rajta valamilyen jelet, miszerint "megviselné" a bölcsi, vagy bármi hasonló. De még direkt keresni sem tudok, olyan kis feldobott, jókedvű... :-) Még jobban, mint amikor itthon van velem egész nap. Nagyon jótékony Neki a nyüzsgés, a sok gyerek, nagyon élvezi. Mondta Mariann gondozónéni, hogy ma nem fent a pelenkázón tette tisztába (eddig ugye az volt az egyetlen dolog, ami miatt sírt), hanem lent az ágyon. Így egész nap egyszer sem volt semmiért sem sírás, szépen evett, játszott, jól érezte Magát, a tornateremben is nagyokat hancúrozott (ezt pedig már Angi mesélte el nekem :-D) Szóval, nagyon örülök Neki. Ja, Mariann ma azt csinálta, hogy egész nap, ha valakit tisztázott, behívta Vikit, hogy hadd nézze... hátha így oldódik Benne a pelenkázótól való félelem. Vikike nézte is nagy érdeklődéssel. :-) Holnap megint megpróbálják ott tisztázni, meglátjuk, hogy segített-e a mai "terápia".

Ja, és még valami: Angiról éjszakára is levettük a pelust, mert egyre gyanúsabb volt, hogy ha arra várunk, hogy egyszerűen száraz legyen reggelre, az sosem fog megtörténni (ahogy délutáni alvásnál sem történt meg, hanem le kellett venni egyszerűen, mert ha rajta hagytuk, akkor belepisilt, mert lusti - ahogy levettük, délutáni alvára már szobatiszta is lett.). Na, az éjszakai levétel utál első két éjszaka száraz pelussal kelt - anyunál volt ez (ott voltunk hétvégén). Tegnap éjjel azonban kétszer is bepisilt, meg már most is egyszer... nem értem. Anyunál totál semmi, ahogy hazajöttünk, akkor meg bepisil. Lehet, hogy itthon mélyebben alszik, és azért? Bár anyunál sem kelt egyszer sem pisilni, egyszerűen kibírta reggelig. :-( Hmmm.... egyelőre tanácstalan vagyok, de várunk, hátha javul a helyzet.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Nosztalgia

Apiéknál voltunk mártonban azon az estén is (2003-ban), amikor ez a kép készült. Éjszakai bográcsozás volt, hú, mekkora bulik voltak azok! Azt nem sajnálom amiért (mindannyiunknak családja lett, költözések, egyebek), de azt azért nagyon sajnálom, hogy már nagyon régen nem mentünk oda, és egyáltalán találkozni is olyan ritkán tudunk.

Kellékek:
háttér: LilyDesign - Freebiespring
maszk: CEWE
angyalka: Kubivet - Minikit
doboz, szív fa: ScrapLandia - I love you
belógó inda, doodle: Anna Anasatova
Betűtípus: Jane Austin
*Kreatív próbatétel

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...