Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 16., csütörtök

Újra otthon :-) - Kontroll

Megint el vagyok maradva a blogolással... úgyhogy most kicsit visszadátumozva fogok írni.

Bár Apa közvetve mesélt már a múlt hétvégénkről - :-D -, azt nem írta, hogy megint voltunk wellness-ben. Olyan jó volt, nagyon boldog vagyok attól, hogy Vikike már nem fél a víztől, hanem ugyanolyan boldogan lubickol, mint Angi.
Íme néhány fotó:


És ami még nagyon jó hír: mielőtt hazamentünk, voltam 1 hónapos kontrollon (szemem). Legutóbb a bal szemem 125%-os volt, a jobb pedig csak 75%-os. Elég sokáig a jobbnál úgy is éreztem, hogy valami nem oké, én már el is könyveltem, hogy azzal a szememmel élnem kell a garanciával... aztán még a tábor vége felé volt egy olyan érzésem, mintha nagyot javult volna, de azt hittem, hogy már hallucinálok, mert ezt AKAROM érezni. És nem! Most a bal szemem továbbra is 125%-os, a jobb pedig már 90%-os. És azt mondták, hogy ez még tovább fog javulni. Nagyon örülök neki, bár az igazat megvallva már most olyan tökéletesen látok, hogy azt sem bánom, ha így marad. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...