Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. január 21., szerda

Igazi barátság!

Mindig az volt az elvem, hogy az igazi barátság akkor mutatkozik meg, ha baj van! Tegnap ez az elvem újra igazolást nyert, és nagyon boldoggá tett az, amit olvastam (persze a szomorú esethez képest értem). Egy ismerősöm barátnőjének a lakása kiégett úgy, hogy az édesanyja kórházban van, a kutyájuk elpusztult, a lakásból pedig szinte semmi nem maradt. :-( Az édesanya szerencsére már sokkal jobban van. A konkrét történetről itt, Mesi blogján olvashattok...
... ugye, milyen megható, hogy ekkora bajban mennyi barát van ott? Mesi, ha erre jársz! Nagyon büszke vagyok, hogy ismerhetlek!
Ha olvastátok a blogján a bejegyzést, ott látható, hogy az érintett barátnőnek egy titkos blogot hoztak létre Mesiék Anita új otthona címmel. Itt mindig követhető, hogy éppen hogy állnak a munkálatok, a lakás helyreállítása.

Arra kérlek, hogy ha tudsz, Te is segíts. A fenti blogokon látható, hogy szó sincs pénzről, és az is, hogy nem egy - manapság sajnos szokásos - humbuk, vagy átvágás.

Köszönöm mindenkinek! Olyan jó érzés segíteni, nem? :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...