Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 17., péntek

Valami új - Sunfruits blogroll

Régóta játszottam már a gondolattal, hogy egyszer kipróbáljam, hogy tudok-e, milyen egy digitális készlet elkészítése...? Aztán egyre több magyar blogroll is megjelenik, töltöttem le én is néhányat. Most is fut egy aktuális a scrapbook.hu-n. Először gondoltam, hogy jó lenne benevezni, aztán úgy voltam vele, hogy á, ez most olyan nagy falat, időm sincs, stb. Aztán egyszer csak hirtelen megszállt az ihlet. Végül elkészültem vele.
Számomra ez most arról szólt, hogy próbálgassam, mit hogy csináljak, mit hogy szoktak a rutinosabbak csinálni, egyáltalán hogy álljon össze, stb. Ezekből az alapokból most úgy érzem, rengeteget tanultam. A készlet is egy alapszintű készlet részemről, de majd a Többiek munkájával óriási és színvonalas megakitté fog alakulni. Nekem nagyon tetszett ez a munka, asszem nem az utolsó ilyen próbálkozásom. És általa megint máshogy, még alaposabban MEGLÁTOM és nem csak nézem a körülöttem lévő világot. Nekem máris megérte, Osli, nagyon köszönöm a kezdeményezést.

És hogy ne csak a rizsa peregjen... egy kis "bekukucs". :-) 20-án lesz a napja, hogy az egész megakit letölthető lesz! Gyertek, és vigyétek majd. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...