Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. január 28., csütörtök

Megvagy!

Volt ez a képem... még 2004-ben készült Törökországban rólunk... akkor a gyerekek még csak tervben voltak. :-) Viszont ott volt az eljegyzésünk is. :-) Nagyon szeretem ezt a képet, és vártam már egy ideje az inspirációt, hogy hogy dolgozzam fel úgy, hogy olyan különleges legyen az eredmény, amilyen különleges nekem ez a kép. Hálás vagyok a Yabo-nak a kihívásért, mert ez adta meg azt a bizonyos inspirációt... és én nagyon szeretem az eredményt. ;-) (Erről a törökországi nyaralásról + eljegyzésről egyszer még minialbum is lesz... de ezt a képet külön is meg akartam örökíteni). A címet is kétértelműnek, szimbolikusnak szántam, és a piros-fekete-rózsaszín váltásával is próbáltam a férfiasság-nőiesség ellentétét, de közben mégis egységét kifejezni.



Felül a kis szívecske kihúzható, és a hátulján van a rejtett kommentem.

Kellékek: Bazzil kartonok, tortapapír, SBK kitklubos papír, horgolt virágok, levelek, fekete rojt, hálós piros textilanyag, fehér műag. galambok, száraz domborító sablon, formalyukasztók, mintavágó olló, Sizzix-el vágott betűk, hímzett fehér virág, papírból vágott Linsey-féle inda
*Yabo kihívás

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...