Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. október 17., szombat

Vikici két éves lett

Bár "hivatalosan" hétfőn volt, ma tartottuk meg családi körben Vikici 2. szülinapját. Nagyon jól sikerült, a gyerekek tüneményesek voltak, hihetetlen hogy összenőttek már, és mekkorát tudnak játszani együtt. :-) Kiki-Angi elválaszthatatlanok (5 hónap van közöttük), Vikike is egyre jobban be tud olvadni közéjük, Zitus pedig napról-napra közelebb jár ahhoz, hogy Ő is vegyülhessen (ha még csak kúszva is). :-) Ja, Zitus és Viki (a két kicsi) tüneményes együtt. Viki felveszi Zitus nyelvét, és folyamatosan koketálnak egymással (Zitus 7 hónapos). Mondjuk Vikike néha túl hevesen próbálja meg szeretgetni, emiatt kicsit vigyázni kell, de hihetetlenül kötődnek egymáshoz már most. Vikike amúgy is sokat emlegeti Zitust: ha mondom, hogy egy ruháját kinőtte, azonnal rávágja, hogy "odaadjuk Zitusnak". :-) Nagyon imádom, hogy így szeretik egymást.

Sógornőmnek volt is egy jó ötlete. "Elkérte" őszi szünetben egy napra Angit, hadd legyen Náluk. Ebben az időben úgysem lehet nagyon hová menni, és akkor legalább Kiki meg Angi tudnak egy óriásit játszani együtt, úgyis annyira egy hullámhosszon vannak. Majd másik napon meg Kiki jön át hozzánk. Aztán jó lenne még egyéb közös programokat is szervezni. Eddig ez még ritka volt, mert kicsit más ütemben születtek a picik, így eltolódtak az érdeklődések. De most már nagyon itt az ideje.

Na, akkor visszatérve a szülinapra. Mukucs tortát rendeltünk Vikicinek. Dédi - aki azóta sajnos már nincs közöttünk - elnevezte Őt Kismukucsnak, és olyan hihetetlenül beletrafált, mert nagyon illik rá, mi is sokszor hívjuk így. Ez menthetetlenül ráragadt.

És akkor pár kép a mai napról:


 Az én szülinapomat is ma tartottuk (össze szoktuk vonni, mert közel van), bár igazából ez Vikicire volt (legalábbis az én fejemben) kihegyezve. Ehhez képest annyi, de annyi sok szép ajándékot kaptam! Először is mindenkitől pénzt kértünk mostanában minden ünnepre, mert GPS-t szerettünk volna venni... erre meglepetésként tesómtól és anyukámtól megkaptuk magát a GPS-t!!! (Ez már kari-ajándék is Tőlük. :-) ). Annyira örülünk, alig várjuk, hogy kipróbáljuk. Nekem ez különösen ajándékt, mert nagy eltévedős vagyok. :-) Aztán kaptam egy névre szóló tollat és egy üveg édes likőrt anyósomtól, scrap cuccokat (!) pedig a sógornőmtől. :-) Hurrá-hurrá, nagyon köszönöm mindenkinek, mindnek úgy örülök!!!

Papáék sajnos nem tudtak most eljönni, mert szüretelni vannak - de pótolni fogjuk!

Az mondjuk nagy bosszúság, hogy tegnap bemondta az unalmast a fényképezőnk. :-( Ma is sógornőmék gépével tudtam fotózni. Megvan az újabb kiadás. :-( Ráadásul nagyon hiányzik, folyamatosan látom a jó pillanatokat, amiknél máskor már nyúlok a gépért. Brrr..., és ki tudja mikorra lesz új. Ha már így alakult, olyat akarunk venni, ami víz alatt is fotóz (ha valakinek van erről tapasztalata, örömmel várom).

Azt sem meséltem még, hogy tegnap voltunk Merika és Tina kiállításán, Apát is elcsaltam magammal, és nem bánta meg! Nagyon jó volt a megnyitó is, a scrap-oldalak is és találkozni mindenkivel szintúgy! Éva is ott volt, akitől már most előre kaptam egy gyönyörű képeslapot szülinapomra. Annyira tetszik, nagyon köszönöm itt is. Megmutizom:

 
És a belseje:



Holnap pedig Évához megyünk Kisnémedibe családostól. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...