Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 9., kedd

Helyezések + türelmetlenség

Megint eltelt egy hónap, és megint meglett a scrap.hu-n a hónap oldala verseny eredménye. Nagyon örülök, mert két oldalam is helyezést ért el. Ezzel az oldalammal második lettem, ezzel pedig hatodik helyezésre kerültem.
Különösen azért vagyok büszke erre, mert nagyon keveset tudok mostanában alkotni, mégis már hónapok óta mindig rajta vagyok a listán. Eddig scrap-sikerélményem még csak itt volt - mások szemében. Bár első még sosem voltam, de nekem ez is nagyon nagy öröm, hogy ott vagyok az első hatban. Mert ez azt jelenti, hogy azon kívül, hogy a gyermekeimnek valószínűleg az én albumom lesz a világon a legszebb, azért, még másoknak is tetszik. És akárki akármit mond, azért ez is számít, bár ez nem minden. Első az, hogy nekünk legyen szép. :-)
Így én duplán nagyon örülök! :-)
Az első helyezést Ágika "Én" albuma nyerte. Abszolút megérdemelte (én is szavaztam rá), annyi tök jó ötlet van benne, ráadásul ez nem az első szupi minialbuma! És ízléses, szép a színvilága is. :-)

Más!
Már csak kettőt kell aludni, és lesz a műtétem... addig azonban még nagyon sok dolgom van, úgyhogy remélem, ettől gyorsabban telnek majd azok a napok - bezzeg máskor tudnak rohanni, most meg vánszorognak?! :-D Aaaannyira várom már! :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...