Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. október 15., csütörtök

Sokmindenség...

Elmaradtam egy kicsit, pedig események vannak (az a baj, hogy munka is rengeteg, így idő kevés). Most épp az van, hogy Angika meggyógyult, Vikici pedig beteg. :-( De reméljük mihamarabb Ő is jól lesz (bár a hangulata, energiája töretlen most is, láza sincs, csak nagyon taknyol).

Aztán hétfőn Vikikénk két éves lett. :-) Így ünnepeltek a bölcsiben:
Hihetetlen, hogy már Ő is ilyen nagylány! Aznap kicsit meg is hatódtam... tisztán átéltem újra azt a napot, amikor született. Minden pillanatát felidéztem, nagyon jó volt - mintha tegnap lett volna.

Hétvégén voltunk Tropicarium-ban, meg itthon is nagyon jó fotókat készítettem a lányokról, volt egy csomó, amivel terveim voltak. És letöltéskor véletlenül az egész kártyát letöröltem. :-( Ettől teljesen kiborultam... azóta kihevertem.

Holnap scrapbook kiállításra megyek. :-) Merika és Tina szervezték, várom már. Bár sokáig biztosan nem tudok maradni, mert szombaton Vikici szülinapot tartunk, de azért elugrok. Ha valaki szívesen csatlakozna, megmutatom a meghívót, gyertek!


És ezt még nem is meséltem! Én nyertem meg Kovaxka első eladásra készített készletét! Mert bizony, Ő is bekerült a nagyok közé. :-) Olyan büszke vagyok Rá, és hihetetlenül örülök a készletnek. Egyrészt, mert nagyon szupi, másrészt meg még soha nem nyertem semmit. :-)
Nézzétek csak, így néz ki! Alig várom, hogy alkothassak vele. :-)További szép napot, lehet, hogy jövök még ma néhány CT munkával...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Timcsoca írta...

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Vikicinek!:) Nagyon aranyosak a fotók!

Osli írta...

jó sok olvasnivalót 'hoztál' Gratulálok itt is a nyereményedhez, a leánynak meg boldog szülinapot

Petra írta...

Istenem úgy ég a fejem, hogy elfelejtettük Vikici szülinapját, de teljesen a szombatra koncentráltunk.

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk neki.

Ne haragudjatok:(

Kovaxka írta...

Boldog szülinapot a kicsi lánynak, és örülök, hogy az anyuja is örül! :D

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...