Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. május 24., szombat

Anyu névnapja

Anyu névnapját is most "tartottuk", illetve most köszöntöttük meg. Úgy látszik, én már nem tudok elmenni ünnep mellett kép nélkül... :-) Neki is készítettem egyet kinyomtatva, keretben.

Nagyon örült neki, csak azt nem tudja eldönteni, hogy otthon, vagy a ruhajavítóban akassza-e ki? Előbbi esetben az otthonát szépítené, utóbbi esetben pedig mindenki látná, aki bemegy az üzletbe... hmmm..., lehet, hogy két példányban kellett volna nyomtatni? :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Borcsi írta...

Kedves Bea!
Anyukának egy új ismerőse vagyok Borcsimama a fórumról. Az Anyudtól kaptam meg a blogod címét, gratulálok hozzá, nagyon kreatív és ötletek is szuperek, a kivitelezésről nem is beszélve. Remélem nem haragszol a tegezésért, de a neten így szokás, itt nem számít ki hány éves!
Gratulálok a szép családhoz, erőt e, egészséget kívánok a továbbiakban is. Remélem, hogy a jó kis löttytől már meggyógyultál.
További sok-sok szépséget kívánok, és nagyon jó egészséget az egész családnak: Borcsimama

Bea írta...

Kedves Borcsimama!
Köszönöm a kedves szavakat. Igen, anyu mesélt már a fórumos ismerőseiről, örülök, hogy új barátokra, társaságra talált. Még nem vagyok túl jól, de remélem alakulni fog... én is kívánok jó egészséget, további szép napot!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...