Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. július 28., hétfő

Scrapbook szerzemények

Ma délelőtt Vikicivel mi fuvaroztuk orvoshoz Apa 90 éves nagymamiját, és anyósomat. Míg Ők bent voltak, elugrottam a Munkásotthon utca 54-be, mert reggel felfedeztem, hogy ott van egy kreatív bolt. Hú, hogy ott micsoda gyönyörűségeket láttam... ajjaj, lesz mire gyűjtenem a pénzt, meg lesz mit ajándékokba kérni... vettem néhány "apró" csecsebecsét, olyan boldog vagyok. Ezeket már úgy válogattam, hogy a jövő heti scrapbook napi albumhoz minél jobban fel tudjam majd használni. Olyan izgalomban vagyok, úgy várom már!
Íme a mai szerzeményeim:

kétoldalú ragasztó, 3D ragasztó, miltonkapocs, csőszegecs, nyaralásos díszek, gyönyörű színű képkeretek, folyékony kréták, tűfilc, pauszpapír, fedőfólia, arany betű-matricakészlet

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Én is nagyban gyűjtögetem a dolgokat, anyuék már nagyon kivannak:) nekem is ez lesz az első hagyományosom... Izgulok is rendesen:)
Marie

Bea írta...

Szia!
:-)) És Te miket vettél? Segítesz nekem egy kicsit? Nem tudlak beazonosítani...

Bea írta...

Közben megvagy. :-)

Névtelen írta...

Én már vettem szegecselő kalapácsot, csőszegecseket, kétoldalú ragasztót, pár papírt, matricákat, gombokat, van pauszom, és egyelőre kábé ennyi. Még tervezem a folyékony krétát, de én csak olyat láttam, hogy egybe van azt hiszem négy darab, és több mint 2000 Ft. Arra még sajnáltam a pénzt... de az is kéne. Meg ugye művészkés, stb. És még én se alkottam tulajdonképp semmit. Szóval ahogy mondani szoktam, "sorstársak" vagyunk:)
Ja, és érthető hogy nem tudtál hisz még nem vagyok egy olyan régi tag..

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...