Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. szeptember 10., szerda

Fogok jönni... majd

Rengeteg most a munkám, és mindkét folyamatban lévő projektemben határidők vannak... nem tudok most írni, vagy bármit is készíteni... De minden nehéz időszaknak vége van egyszer, és akkor majd jövök, és mindent bepótolok! Mert azért jegyzetelem ám magamnak, hogy mi mindent fogok a blogjaimra visszamenőleg bejegyezni. Nem beszélve az elmaradt scrapbook oldalakról, és egyéb alkotási terveimről... mert az mindig rengeteg van.

Jut eszembe, ezt még leírom gyorsan, aztán megyek ébreszteni lassan a lányokat, mert irány a bölcsi Angikának. Szóval... vasárnap elutazunk 4 napra és 3 éjszakára Zalakarosra! Annyira várom. Az idén még semmiféle nyaralás, vagy kikapcsolódás nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, valahogy most olyan, mintha ezügyben meg lennénk átkozva (betegségek, rossz idő, stb.). De most annyira reménykedek... talán most pihenhetünk egyet. Igaz, hogy addig még valószínűleg a szombat éjjelem is munkával fog telni, hogy előre is pótoljam a kieső napokat, de a hosszú kemény munkahét után jön egy nagyon-nagyon rövid munka tekintetében, ami sokkal inkább a pihenésről, a CSALÁDRÓL és a kikapcsolódásról fog szólni. A legjobban azt várom, ahogy a lányok élvezni fogják az egész napos fürdőzést. Imádom, amikor boldogok!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...