Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. szeptember 3., szerda

Környezetünk

Szóval az úgy kezdődött, hogy Noé kiírt egy kihívást, melyben a környezetünket kellett megszkreppelni úgy, hogy fekete-fehér fotót használjunk... Eszembe jutott, hogy Angi tervezett hagyományos albumába majd meg akarom mutatni a lakást, mivel ez is része az Ő kis életének, hisz 7 hónapos volt, amikor ide költöztünk (Apa pedig napra pontosan 40 éves!). A környezetünkben azt szeretem a legjobban, hogy előttünk a házzal szemben egy erdő van, mögöttünk pedig egy csodálatos csupazöld park. Ezért ilyen képet készítettem.
Az oldal úgy készült, hogy először is rakosgattam-pakolgattam-próbálgattam-agyalgattam egy csomót. Aztán kitaláltam, hogy nagy kép lesz... ja, az is feltétel volt, hogy több kép legyen rajta, nos ez két képből összeszerkesztett panoráma-kép. De ha így nem elfogadható, akkor ketté van tépve, tehát vagy keresztbe, vagy hosszába, de mindenképpen kettő képből van. :-)
A két kép alá került egy kék papír, aminek a közepére felezővonalat varrtam.
A kisautókat dekorgumiból készítettem, a betűket pedig nyomtattam, vágtam, ragasztottam.
Nos, ez az első nem minialbum oldalam, mint hagyományos... én annyira nem vagyok elájulva tőle, de elsőnek elmegy...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Virág Éva írta...

Nekem nagyon tetszik! Ötletes megoldásokat választottál!

Marcsi írta...

Csupa-csupa ötlet, nagyon jó :)

Beandy írta...

Köszönöm, lányok

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...