Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. október 4., szombat

Alkotós szobám!

No, és ha Vikici átköltözött, hát egy szoba felszabadult! És lett nekem kreatív szobám! ÚÚúúúúgy örülök!

Eddig úgy alkottam, hogy két darab konyhai tálcán voltak az éppen aktuális alkotásomhoz szükséges kellékek/eszközök. A tálcák pedig a hűtő tetején. :-) Ha alkottam, akkor onnan lekaptam, alkottam, majd ha felébredtek a gyerekek, akkor gyorsan tudtam - viszonylag - elpakolni. Ja, és a cuccaim is 6-féle szekrényben, szana-széjjel voltak.

Hihetetlen, hogy most van egy teljes szobám erre! Még fel sem fogtam! Azért a tálcákat egyelőre meghagytam, a szívemhez nőttek! :-)

Be is rendeztem gyorsan ezt a szobácskát is, persze díszítgetni még kell majd, de szép lassan, azzal ráérek. Van még vagy tíz évem, mire kamaszok lesznek a lányok, és szét akarnak költözni... :-)
Ja, a fal zöld, ugyanis Vikici előtt ez a dolgozószobám volt, és rám fért a nyugtató szín. :-)) Most sem lesz rossz, azt hiszem. Bár az alkotás maga már megnyugtat, a falszín pedig tovább fogja fokozni a megpihenés, kikapcsolódás állapotát.
Ilyen lett (inkább nem is próbálom már egymás mellé tenni a képeket, mert úgy látszik, a függőleges képeknél ezt nem szeresse ez a blogger):

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...