Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. október 31., péntek

A szülinapomról...

Hmmm... szombaton 36 éves lettem... az a furcsa, hogy ha így leírom, vagy kimondom, rettenetesen sok! De önmagamat meg még mindig gyereknek érzem, nem élem át, hogy ennyi idős lennék. Néha még arra is rácsodálkozok, hogy jé, nekem van két csimotám, pedig még én sem nőttem fel! :-) (Mi lett volna, ha nem "későn" szülök?)
Mindegy, azt hiszem, ezzel nincs baj. Inkább érezzem fiatalabbnak magam, mint fordítva. De talán pont emiatt nem is visel meg egy-egy újabb születésnap, tulajdonképpen csak egy újabb ünneplési lehetőségnek fogom fel - csak ilyenkor kivételesen engem ünnepelnek.
Hát, az idén (is) ez nagyon jól sikerült, tele meglepetéssel!
Többnyire ajándékba mindenkitől pénzt kértem, és scrapbook cuccokat vásároltam rajta. Anyutól már az augusztusi scrap-talira megkaptam a pénzt, és ott tudtam egy csomó alapdolgot venni, ezek voltak szinte az első eszközeim (mintavágó ollók, precíziós szike, tintapárnák, csillámos filcek, készlet, stb.) Aztán Apától kaptam a lyukasztó-készletet, illetve a Rayheres kombinált kiskalapácsot lyukasztóval, domborítóval. És meglepetésként egy gyönyörű csokrot! Tesóméktól rengeteg gyönyörű papírt, szalagot, kenderzsineget, kontúrmatricát, kiegészítőket kaptam, a Papáéktól pedig életem első scrapbook albumát. Erről fotóm is van:
Ugye, milyen gyönyörűséges?!

Na, és a scrap.hu-ról! Mónikától a staféta keretében kaptam egy nagyon szép üdvözlőlapot, tele speciális technikával, olyan jó a kezembe fogni!


Noétól pedig a már emlegetett meglepetés-lap! Gyönyörűséges ez is!

Köszönöm Mindenkinek!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Merika51 írta...

Itt is sok boldogságot kívánok Neked sok szeretettel! Alkoss szépeket a sok új mindennel. Sanos a talira most nem tudok menni, Andriska szülinap miatt(jönnek vidékről a másik nagyszülők már szombaton). Azért egy évzáró környékbeli kiscsoportos bulit nagyon szeretnék. Majd meglátjuk!

Beandy írta...

De aranyos vagy, köszönöm szépen! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, reménykedtem, hogy úgy alakul majd az ünnepség, hogy itt is jelen tudsz lenni! De nyilván, hogy az a fontosabb, egyértelmű! Az évzáró buli nagyon jól hangzik, tök jó lenne. Ha tudok segíteni a szervezésben, csak szólj!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...