Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. november 11., kedd

Ajándék Zuzmókának

Zsuzsi barátnőm kislánya, a kis Zsuzsi, vagy Zuzi, vagy Zuzmóka még októberben 3 éves lett! Viszont azóta sem tudtunk találkozni, csak a múlt héten, mert vagy beteg volt valamelyik gyerek, vagy én nem értem rá, mert munka volt. Egy kicsit kapóra is jött ez nekem, ugyanis mindenáron egy pici paci-mütyürt szerettem volna venni Neki (imád lovagolni), de persze nem kaptam. Így kapott csiga-mütyürt (mindig csigát szed :-) ) és úgy döntöttem, hogy a pacit majd akkor elkészítem én. Igaz, nem mütyürt készítettem, de az üdvözlőlapot ezzel próbáltam meg helyettesíteni:

Még jó régen készítettem afféle "fantáziaképeket" egy kihívásra (itt a blogon is fent vannak). Már akkor volt egy kép, ami Zuzmóról készült, ahogy ezen a mesebeli lovon lovagol. Most végül is annyit csináltam, hogy a lovat és Zuzmót abból a képből körülvágtam, a háttért különböző pauszokból összeragasztottam egy "éjkék-lila" háttérre, és erre 3D-sen ragasztottam a kivágott lovagló Zuzmókát.
Egy részlet a kiemelt paciról:
Állítólag nagyon örült neki, aznap le sem akarta tenni. :-)

Ja, és én is kaptam Tőlük szülinapi ajándékot: egy matricakészletet scrapbookhoz. :-))

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nemhogy csak aznap nem akarta letenni, hanem azóta is minden nap 16000-szer megnézi, jó alaposan, magyarázza, mi hogy van, történeteket költ. :)
Köszönjük szépen mégegyszer, nagyon eltaláltad! :)
Zsuzsi

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...