Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. december 30., kedd

2008 karácsonya - Szenteste

A szentestét évek óta nálunk ünnepeljük. Hozzánk jön át Ildi mama és Magdi mama, illetve általában a Dédi is. Ő azonban most sajnos kórházban van, így nem lehetett velünk, de a lelkünkben velünk volt. Idén Öcsémék is nálunk ünnepeltek, Velük változóan alakul a karácsony, néha egyik nap Hozzájuk megyünk, most Ők jöttek hozzánk. Így, családiasan ünnepeltünk.

Karácsony_2008_itthon

Klikk a képre az album megtekintéséhez...

Vikinek igazából ez volt az első karácsonya, hisz tavaly ilyenkor még csak 2 hónapos volt, nem sokat fogott fel az egészből. Most már rácsodálkozott Ő is a fára, sőt jól meg is vizsgálta, közelről. :-) Reggel Angi ébredt először. Mikor mondtuk Neki, hogy siessen ki, mert meghozta a Jézuska a karácsonyfát, nagyon megilletődött, alig mert kijönni. :-) De aztán csak kimerészkedett, és nagyon tetszett Neki, amit látott.

Délután, amikor megjött a család, úgy vártuk a Jézuskát az ajándékokkal, hogy mi bementünk hárman a gyerekekkel a kisszobába, énekeltük Angival a kiskarácsonyt és lestük az ablakból, hátha meglátjuk a Jézuskát (közben Apáék kint bekészítették a fa alá az ajándékokat). Amikor csilingelt a csengő, volt nagy izgalom, megint kicsit megilletődve, de kíváncsian mentünk megnézni, mi került a fa alá. Mindenki nagyon örült a Jézuska ajándékainak, nagyon ügyes ez a Jézuska, mert jól válogatott. :-)

Egy szülő számára azonban mégiscsak az a legszebb ajándék, ha látja a gyerekek szemében a csillogást, az örömöt. Engem ez mindig nagyon meghat... most is nyeltem a könnyeimet. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...