Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. január 20., kedd

Együtt

Ezt ma dobtam össze... teljesen másnak indult, dehát ez már csak így szokott lenni...
A nemfény viszonyoknak köszönhetően hiába készítettem több fotót is, valami mindegyikkel volt. Úgyhogy marad most ez.
Először is az oldalon lévő fotót már eleve megbuheráltam, ugyanis ezen alkalommal (se) volt olyan képünk, amelyen mindannyian rajta vagyunk... merthát valakinek ugye fotózni is kellett. Ezért Apát és Vikit már én Photoshop-oltam ide egy másik képről... utána nyomtattam. A fotót vízszintesen ragasztottam fel, majd készítettem rá egy "ablakot": hullámkarton keretet vágtam, arra fóliát ragasztottam, arra pedig ment egy fehér "keret". A fóliára kapartam két hópehely kaparós matricát, majd kötöttem rá egy szalagot. Ezt függőlegesen (dupla adat 3d-s ragasztóval, hogy jól kiemelkedjen) odaragasztottam a kép fölé. Mellé balra ment egy inda.
Az "Együtt" szócskát írtam, nyomtattam, vágtam, ragasztottam. :-) Jobb alsó sarkába a képnek ment egy hópelyhes chipboard. Az oldal szélére egy kapcsos zárójel negatívját ragasztottam szintén kartonból, majd átlósan azonos színű csillámmal kiemeltem.
A wordart adott volt, Betsie készítette, átszíneztem, kinyomtattam. Mivel nekem nincs ilyen kekszes lyukasztóm, az egyik ennek fordítottját vágó formavágó ollómat megfordítottam, így lett ilyen. :-)

  • Bazzil Basics textúrázott alapkarton

- Hópelyhes glitter lace csillámos csipkés karton

- Mintás szalag

- Csillámpor

- Wordart: Betsie

- Chipboard inda

- Műanyag fólia

- Kaparós matrica

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...