Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 27., péntek

Házassági évforduló

Tegnap volt a házassági évfordulónk, a negyedik. Mivel az esküvőnk majdnem egybevág a gyerekek korával, így eddig igazán egyik évfordulót sem ünnepeltük meg. Minden évben volt valami nagy esemény, ami elnyomta ezt. :-) Most azért legalább arra törekedtünk, hogy megadjuk a módját, és ebbe belevontuk a gyerekeket is, hisz ez Őket is érinti. Lassan kezd kialakulni, mi is lesz a tradíciónk minden évben ezen az ünnepen. :-) Ünnepi vacsora együtt a gyerekekkel, tortával. Így már tegnap is megünnepeltük, sajttortát sütöttem, rátettünk egy 4-es gyertyát, és a lányok többször is elfújhatták. :-) Olyan édesek voltak. Anginak próbáltuk elmesélni, hogy mit is ünnepelünk... idővel meg fog benne érni, hogy mit jelent ez.
Aztán jövőre, ha már Ők is nagyobbacskák lesznek, szeretnénk megszervezni, hogy ebből az alkalomból egy napot és éjszakát kettesben tölthessünk ilyenkor Apával. :-) Ez majd persze nagyban fog a nagyszülők segítségétől függni, de Rájuk eddig is mindig számíthattunk.

Fotóim most sajnos nincsenek, mert kölcsön van adva a gépünk. Viszont van egy oldalam, amit Apának dobtam össze az alkalomból:
QP - Scrapbook.hu
Én pedig csokit kaptam. :-)
És közösen vettünk egy Rumtopf készletet, amiben karácsonyra-szilveszterre mennyei itókát készülünk érlelni. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...