Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 30., kedd

Fogyókúra verseny

Vagyunk már vagy húszan. Tegnap este lemértük a súlyt és testzsírt mindenkinek (szomszédék indították az akciót), van egy nagy táblázat, abban szerepel mindenki adata. A verseny vége október 31, akkor újra mérlegelünk.

Nyeremények:
3. díj - 10+1 alkalmas mágnesterápia bérlet
2. díj - 10+1 alkalmas talpmasszázs
1. díj - 10+1 alkalmas kombinált bérlet
(merthogy szomszédék ilyesmivel foglalkoznak.)

Mióta megvannak a lányok, nem tudok lefogyni, sőt rohamosan csak hízok. Ez már olyan kereteket ölt, hogy utálom magam a mostani formámban. Az a véleményem, hogy az embernek nem másnak kell tetszenie, hanem önmagának... de ez nálam már rég nincs meg, és nem vagyok könnyű helyzetben amúgy sem magammal, mert nagyok az elvárásaim. Szóval, tenni kell valamit, amivel régen próbálkozok már, de valami baj van most az akaraterőmmel... hátha a versenyszellem segít! Most ebben nagyon reménykedek!

Kérek egy kis drukkot a kitartáshoz! :-D Úgy szeretnék nagy büszkén mutatni egy "ilyen volt - ilyen lett" oldalt! Esetleg minialbumot. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Osli írta...

Mivel hasonló helyzetben vagyok én is, nagyon szorítok neked. Érdekes, hogy én a fiúk után nem tudtam lefogyni, a leány után nagyon könnyen lement sok kiló, ha nem is az összes fölösleg. Lehet szülnöm kellene mégegy leányt? :D
Kitartás, én veled leszek.

Vera írta...

Szorítok Neked nagyon, hogy sikerüljön! A legrosszabb érzés ha magunknak nem feleünk meg... Megy a drukk!!!!Na de mi lesz a táborban? :))))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...