Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 10., szerda

Holnap reggel szemműtét

Én ritkán szoktam ezt kérni, de most kérek egy kis drukkot holnap reggelre. Eljött végre a nap. :-D 9:20-ra vagyok előjegyezve, dél körül elvileg már itthon leszünk.

Furcsa érzés... a szüléseimhez tudnám hasonlítani. Mivel nekem mindkettő indított volt, nagyon jól tudtam, hogy másnap szülni fogok. Vegyes érzelmek voltak bennem, sosem a fájdalomtól féltem, hanem amiatt aggódtam, hogy egészségesek lesznek-e, minden rendben lesz-e? Utána milyen lesz? Milyen lesz az új életünk az első/a második babával?

Most sem a műtéttől félek, hisz állítólag semmi az egész, csak lézer. Nem is attól, hogy utána kicsit kellemetlen lesz... hanem, hogy jól sikerüljön, mert a szemem a legféltettebb testrészem, mi van, ha megvakulok? De ez még soha senkivel nem fordult elő, miért pont velem történne meg? Vajon meg tudom-e majd szokni, hogy fél évig az utcán napszemüveget kell hordanom? Vajon fel tudom-e dolgozni 27-év kontaktlencse/szemüveg és "rossz-szem tudat" után agyilag, hogy hirtelen ezt elvágják, és most ebből a szempontból fog új életem kezdődni? Biztosan, a jót könnyű megszokni. :-)

Ha minden igaz, ma ülök itt utoljára úgy, hogy szemüveg van rajtam. Nagyon várom. Kíváncsi és izgatott vagyok. :-) Kérek egy kis "rámgondolást" holnap. :-D

Köszi előre is. És amint tudok, jövök, és majd mesélek. :-) Mindent. A történteket, az érzéseimet, az eredményeket. :-) Lehet, hogy scrap-ben fogom elmesélni, esetleg majd egy minialbumban? Hmm... ez most jutott eszembe, de megfontolom...

Jaj! Olyan szétesett vagyok. Megyek is. :-)

Szép estét kívánok!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 megjegyzés:

Merika51 írta...

Jaj Bea nagyon fogok holnap izgulni érted!Minden rendben lesz!

eralilla írta...

Szia Bea! Imádkozom érted!

Kata írta...

Szuper lesz majd meglátod :).
Nekem májusban volt 7 éve, hogy megcsináltattam ezt a korrekciós műtétet. A műtét érdekes volt, nem féltem. Utána egy hétig eléggé fájt, egy sötét szobában kuksoltam kb 4 napig és rengeteget aludtam. (nem mindenkit visel meg így). Életem legjobb döntése volt, a gyerkőcök után :) Minden nap értékelem a változást, ha reggel kinyitom a szemem és látom az órát. :)(20 évig voltam szemüveges)
Sok boldogságot az új világhoz, amit látni fogsz hamarosan :)

Linsey írta...

Nagyon drukkolok és minden jót kívánok a műtéthez! Átestem én is 15 éve hasonlón. Mindkét szemem műtötték, még a gyémántkéses eljárással. A hosszas szemüvegviselés eleinte tényleg fura, de hamar megszokod majd. S az eredmény..hát az mindenért kárpótol!;) Ahogy Kata is írta.. egy új világ, igen!:) Csuriban a kezem érted!

Osli írta...

Ígérem gondolok rád. Én is átestem ezen, és azóta annyira jó! El sem mondhatom mennyire élvezem, hogy nem kell sem szemüveg, sem lencse. Sosem fogom megbánni. :)
Arra azonban nagyon ügyelj, hogy a szemcseppet amit kapsz, úgy csepegtesd, ahogy előírják. Ez nagyon fontos! És védd a szemed, ha nincs jó napszemüveged, mindenképp vegyél egyet.
Sok sikert az új élethez ;)

Secima írta...

Már biztosan túl vagy rajta és minden rendben van. Boldog és szép új világot kívánok! :))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...