Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 12., péntek

Kontroll 1

Gyors helyzetjelentés, mert alig bírom nyitva tartani a szemem, most vannak a "nehéz napok". :-)
Megvolt a mai kontroll (most három napig minden nap lesz), egyik szemem 100%-os már, a másik pedig 125%-os (igen, nem írtam el. :-D). És mindezt az eredményt az ömlő könnyfátylon keresztüli olvasással mérték. :-D Nagyon örülök.

Megyek a sötétített hálószobába, ott jobb most nekem. :-) Szép napot Mindenkinek!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 megjegyzés:

Kata írta...

Gratulálok a sasszemedhez! :) A vakondsors pedig már csak 2-3 napig tart :)

Linsey írta...

Jobbulást!:))

eralilla írta...

Nagyon jó híreket szállítasz! Ilyenkor tudja az ember igazán értékelni, hogy bizony nem is olyan természetes a jó szem, fül, ép kéz láb... Örülök, hogy most megtapasztalod azt is, milyen szemüveg nélkül élni. (Sajna ezt én sosem fogom, s elképzelni sem tudom.)

csuti írta...

Gratulálok Neked, úgy örülök ennek a jó hírnek! Milyen jó lehet szemüveg nélkül lenni. (Én szemüvegben írogatok)
Azért még pihenjél sokat!

Sabee írta...

Szia! Én csak most olvastam a szemműtétedet! Én is szeretnék gratulálni a szemedhez! :) Én is a szemcsisek táborát erősítem már 12 éve, hol szemüveggel, hol kontaktlencsével, de igazán sehogy sem jó ... Nagy álmom nekem is a szemműtét. Lehet, hogy idővel hozzád fordulok infókért, ha nem gond :)) Gyógyulgass!! :)

Merika51 írta...

Bea végigolvastam, (nagyon hamar írtál már) és örülök hogy minden ilyen jól alakult. Bátor lány vagy!További gyógyulást sok szeretettel!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...