Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 30., csütörtök

Búcsú a bölcsitől

Nagy nap volt a mai! Angikának a búcsúztatója volt a bölcsiben (tulajdonképpen semmi nem volt, csak én szerveztem meg Neki, hogy azért adjuk már meg a módját). Igaz, hogy holnap fél napra még mennek, de az már olyan kapkodós nap lesz, ezért mára rendeztem (kicsit már nekem is megkönnyebbülés, hogy lezajlott, mert hetek óta készültem rá: először stresszben, hogy jaj nem leszek kész valamivel, aztán meg tevőlegesen is).

Először is kaptak a gondozónők, vezetőnő némi ajándékot, amik között volt sk. tasakocska is (csokikákkal megtöltve), amiket én raktam össze Szunyó sémája alapján, amit nagyon köszönök:


Aztán készült egy tabló a csoportról:
Kiegészítők:
vadgesztenye betűk - Raspberry Road: Grungy Alpha
háttér - (Scrapping with Ikea) Megan Turnidge: Good Day Sunshine
fa - Raspberry Road: Apple Festival - Trees
gesztenyék, Gesztenye Guszti - Moncsi

És végül tegnap este elkészültek a sütik, amikért pedig Oslinak vagyok hálás, mert a formákat is, és a recepteket is Tőle lestem (A receptek nemsokára fent lesznek a receptes blogomon is, természetesen Oslit megjelölve, mint forrás.):

Hát, ennyi. Kicsit izgulok... most már azért, hogy vajon milyen lesz majd az ovi, hogy fogja megélni Angika, hogy ki lesz ragadva egy megszokott környezetből és társaságból. Illetve Vikikét is érinti ez, hisz most már nem lesz ott Vele Angika a bölcsibe. Szóval, változások jönnek, de ezek már nagyon kellenek, mert Anginak már nagyon kevés volt az, amit a bölcsiben kapott. Ő már igényli a komolyabb, kreatívabb foglalkozásokat.
Annak viszont nagyon örülök, hogy mivel az ovi később fog kezdődni, mint a bölcsi, így majd Angival lesz 1-2 hetem kettesben. Ez most nagyon jól fog jönni, kicsit fel tudom majd készíteni, meg egyáltalán, csak Vele foglalkozhatok. Mióta Vikike megvan, Ő nagyon anyás, és Angikának alig jut belőlem... szerencsére Ő eredetileg is inkább Apás volt, így kiegyenlítődik és annyira nem gond, de azért akkor is nagyon jó lesz csak Vele egy kicsit, azt hiszem, ez az Ő lelkének is fontos lesz, főleg egy ilyen váltás előtt.

A változások az életben is nehezek lesznek sokszor, mégis szükségszerűek. Ez is a gyermek tanulási folyamatának egy része már. (Hú, most aztán jó tudálékosságos voltam... na, megyek is mielőtt még valamiféle pszichológiai tanulmányokba fognék...).

Szép estét, köszönöm, hogy benéztél! :-D

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Rika írta...

Nagyon aranyos a tabló, ezek a gesztenyék! Jó ötlet volt beletenni a portrékat. A lányok pedig biztosan jól veszik majd a váltást, hiszen szerető család van mögöttük. Azért persze izguljál nyugodtan, az az anyukák dolga :-))

Osli írta...

Most fedeztem fel a galériában a tablódat! Nagyon tetszik! :) Jól megcsináltad!
A változások meg kellenek. Bár nálunk most pont fordítva lesz, a Zotya követi Tündit az oviba, tehát idáig egyedül volt, és most ott lesz a nővére is. (Nekem is könnyebb lesz, mert "csak" kétfelé kell majd mennem délutánonként) Bár januártól, ha addig nem találok valamit, akkor teljes gőzzel dolgoznom is kell. (9-18) Szóval akkor meg anyós segítéségét kell majd kérnem, és a gyermekeimet meg alig fogom látni :( De ezen még ráérek aggódni.
Bocs a hosszú hsz-ért :)
Köszi, hogy az egérkéimet megjegyezted (légyszi, ha belinkelsz, akkor az eredeti hozzászólásom írd hivatkozásnak, mert én meg egy könyvre hivatkozom benne ;) )
Na befejeztem ömlengésem :) legyen szép napod

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...