Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 20., hétfő

Én másfél évesen

Ha már készletet gyártok digitálisan, miért ne próbáljam meg hagyományosban is az sk-hátteret? ;-) Főként, hogy Timcsoca kihívása ehhez pont passzolt. Bár sokmindenem nem volt, vagy nem úgy, mint Timinek, kicsit megpróbáltam önálló nagylányként gondolkodni, és az én eszközeimhez átalakítani a technikát (egyébként minden ötlet Timié, én csak "adoptáltam"). A színek nem jönnek vissza teljesen a fotón, de azért valamennyire látszik. Nagyon élveztem ezzel dolgozni, köszönöm Timi az inspirációt.
Kellékek:
- 1 db 12x12 inch-es fekete karton
- 1 db 12x12 inch-es akármilyen karton
- elsárgult könyvlapok
- homokszínű, csokibarna, rózsaszín, galambszürke és fekete kréták
- strasszok, virágok, betűk Simontól
- csipke anyukámtól :-)
- az órát és a lakatos szívecskét kulccsal a táborban vágtam Sizzie-vel, ezért hála Mesinek
- pillangót egy talin Linsey-től kaptam, ezt is köszönöm (szintén átszínezve)
- az apró betűket a táborban tombolán nyertem. :-)
- az inda még a kit klub órás készletéből
(átszínezve)
* Vintage stílusú háttér kihívás

A háttér úgy készült, hogy fogtam egy 12x12 inch-es kartont - mindegy milyen színű, mert úgysem fog látszani. Tépkedtem egy régi megsárgult könyvből lapokat, és össze-vissza felragasztgattam rá, majd körbevágtam mintavágó ollóval ilyen kapcsos zárójel formájúra. Ezután halványbarna krétával összekentem, majd jöhetett e pecsételgetés:
Mivel nekem ez az egy viszonylag homogén pecsétem van (volt ScrapBazár), ezért ezt használtam. Csak úgy össze-vissza pecsételgettem az oldalamon fekete tintával.
Ezután az oldal széleit egy sötétebb, csokibarna (hmmm.... de ennék csokit) krétával körbekentem.
Fogtam egy sarokcsiszolót, azzal az egészet megcsiszoltam, majd egy finomabb csiszolópapírral is végigmentem rajta (ha valahol megszakadt a papír, hagytam, hadd szakadjon). Így egynemű oldal lett:

Végül a régi makettfestékeimből kiragadtam egy fehéret. Egy kartonpapír élét belemártottam, és szanaszét fehér csíkokat húzogattam. Ezt egy fekete kartonra ragasztottam. Ezzel kész a hátterem.
A többi hozzávalót már csak színeztem, rakosgattam, ragasztottam. És készen is lett.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...