Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. szeptember 28., hétfő

Fogyi klub - titkos

Úgy döntöttem, hogy lekorlátozom a fogyi-klub-os blogot. Amikor még nem jött létre, olyan intenzív volt az érdeklődés és bíztatás, hogy jó ötletnek tűnt. Mostanra viszont - Linsey-t kivéve - csak én beszélgettem ott magamban nyilvánosan, és ettől kicsit hülyén éreztem magam. :-) Ezért most csak meghívott emberkék látogathatják. Akit érdekel, és így - sokkal diszkrétebben - esetleg már szívesen részt venne a dologban, szóljon, és küldök meghívót.

Én nyomom tovább. Most 2,1 kg-nál járok úgy, hogy volt közben egy hétvége anyukám vonzáskörzetében :-). Aki Őt ismeri tudja, hogy ez folyamatos lakodalmat jelent. Bűnöztem is, de a bűnözéseim mértékét tekintve alapjában véve elégedett vagyok magammal... és ahogy belejövök, ez csak egyre jobb lesz. => Ezt csak biztatásként írom, hátha lesz, aki csatlakozik hozzám a saját módszerével, kíváncsi vagyok én is máséra. ;-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

altalena írta...

Én kérnék egy meghívót... olvasgatom ám:)

Beandy írta...

Ahhoz kellene a mail címed. Elküldöd? (Akár priviben is jó.)

Mónika írta...

Most ég a fejem, mert nem jelentkeztem, de én is elolvastam az elejétől fogva. A szerkesztésben való részvétel talán nem nekem való, az ijesztett meg kissé, de ha kapok meghívót, szívesen olvasom és drukkolok tovább. Talán még a tippjeidet, tanácsaidat is megfogadom és ledobok pár kilót, de ezt már nem tudom megígérni (most ide valami eszméletlen lusta smile kellene).

Osli írta...

Gratulálok a -2,1 kilóhoz.

Rika írta...

Bea, küldjél nekem is egy meghívót, légyszi! Kicsit el vagyok havazva, de azért olvasnám.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...