Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. szeptember 11., péntek

Irány Zalakaros

Holnap elutazunk egy kicsit együtt lenni és pihenni Zalakarosra. :-) Úgy várom, húzós volt az elmúlt pár hét. Ma még húzós lesz, de holnaptól jipijáéééééééééééé!

Gépet viszünk, de munka nem lesz! Csakis szórakozás céljából. Ha pl. épp nem pancsizunk, kirándulunk, csavizunk, és a gyerekek alszanak, Apa meg netán tévézik, akkor én lehet, hogy alkotok néhány digi oldalt... de az is lehet, hogy nem. :-)

Szép hetet, jó munkát/alkotást/pihenést (kinek mit) a jövő hétre. Utána jövök újabb albumtémával a fejemben, aztán már "csak" meg kell csinálni. ;-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Osli írta...

jó pihit :)

Klári írta...

Nahát Bea, szombat este van, most jöttünk meg egy nagy somogyi kirándulásról, ami egy 4 órás zalakarosi fürdőzéssel kezdődött. Még az is lehet, hogy ott mentünk el egymás mellett? 9-től 2-ig voltunk benn a fürdőben. Szép napsütés volt, az Aquaworld-öt csak messziről néztük,inkább a melegben voltunk. Jó pihenést és kikapcsolódást nektek!

Marcsi írta...

Mikor délelőtt írtam Neked egy e-mail-t, gondolkodtam nem is keveset, hogy Ti nem nyaralni indultatok nemrég? Aztán lebeszéltem magam, hogy 'nem, nem Ti, hanem Erikáék mentek nyaralni'. Mégiscsak először volt igazam :) No, mindegy :)

Unknown írta...

Mi is ott voltunk nemrég, nagyon klassz hely :))) Jó pihenést Nektek!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...