Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. szeptember 6., vasárnap

Mostani hétvége

A pénteki húzós nap után azért jutott egy kis lazítás is. Papáék elvállalták a lányokat, hogy ott aludhattak. Mi pedig elmentünk András barátaihoz bulizni. Apa nagyon jól érezte Magát, és örült, mert már rég találkoztak. Én pedig hosszú idő óta először igazán nőnek öltöztem! :-D Még sminkeltem is! És igen, nagyon jól esett. El is határoztam, hogy egy enyhe sminkre vissza fogok szokni (volt idő, mikor ki sem mozdultam nélküle az utcára). Az én koromban már muszáj...

Ma pedig Zitus - sógornőmék kislánya - keresztelőjén voltunk Monoron. A keresztelőből magából semmit nem láttam, mert az aprónép aktívabb és elevenebb felével ki kellett mennünk, miután Angi táncolni akart a református templom orgonaszójának felcsendülésekor, Vikike pedig szeretett volna mindent végigjárni, persze jó hangosan, Kiki meg ekkorra már nem is tudom hová iszkolt... :-D Úgyhogy jobbnak láttuk a béke kedvéért, ha kimegyünk Velük a hátsó játszira addig. Így most még fotóm sincs a szertartásról, de majd ha kapok, akkor úgyis lesz oldal is belőle.
Viszont megmutatom az ajándékainkat. Mit lehet adni egy 5,5 hónapos babának? Hát pelust! De az olyan snassz. Node, valami fantáziadús egyén már kitalálta a pelustortát, ami most jó ötletnek tűnt. Ilyen lett:

És amit rátűztünk képeslapot, az pedig ez volt:
Kellékek:
Kartonok (Lidl)
Virágok (Rayher, Bricostore, Kit klub)
Pecsét (KreaTipp)
Horgolt levél (Kreatúra)

Ja, és egy túró-rudi tortát is összedobtam, ha már torták... :-) (A receptje idővel felkerül majd a receptes blogomra is, mert nagyon fincsi...):

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

csuti írta...

A pelustorta nagyon tuti lett, a torta pedig nyami-nyami, biztos nagyon finom, megyek, majd megnézem a receptet!

altalena írta...

Hú lehet ellopnám a pelustorta receptjét is:DDDDDDD A mi családunkban is lesz keresztelő, tök jó ötlet:) De a túrórudis torta is kell nekem... :D

Osli írta...

Guszta a túrórudi torta, igazi sk :) legszívesebben beleharapnék (bár lehet a fogyókúra miatt is)
Én is sokszor jártam már így, hogy a gyerekekkel ki kellett menjek. Sebaj, majd eljön annak is az ideje, hogy megértik ezt is.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...