Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. szeptember 5., szombat

Ovi

Kedden megkezdődött Angikának az ovi. El sem hiszem, hogy ilyen nagylány már! Nagyon várta az első napot, én pedig nagyon izgultam Érte. :-)

Mivel Ő már 2 éves kora óta bölcsis volt, nem okozott Neki gondot a reggeli elválás. Első nap két órát maradt, aztán mentem érte. Örömmel szaladt hozzám, majd megreklamálta, hogy miért nem aludt még ott? :-) Az óvónénik dícsérték, azt mondták, hogy nagyon ügyes volt, minden rendben. Beszélni nem beszél (Ő ismeretlenekkel sosem, viszonylag sok idő kell Neki, hogy feloldódjon), de amit mondanak Neki, szépen végrehajtja. Mondták, hogy nem gond, hogy nem beszél, Ők azért beszélnek Hozzá, és majd szépen oldódni fog a gyerek. Örültem, hogy így álltak hozzá.
Második nap már ebéd utánig maradt. Akkor a Papáék mentek Érte, mert nekem épp megbeszélésem volt. Minden rendben volt ezen a napon is.
Csütörtökön szintén minden oké volt, megint ebéd után jöttünk haza, de mondták az óvónénik, hogy pénteken már jó lenne megpróbálni az ottalvást is. Semmi gond, de azért felkészítettem Őket, hogy Angi valszeg nem fog aludni. Soha nem alszik (csak nagyon ritkán), de mindig le van fektetve, hogy legalább pihenjen, tehát azért ahhoz hozzá van szokva. Mondták, hogy oké, nem probléma.

Az oviban egyébként nagyon sok izgalmas dolog is van. Van például teknőc, amit minden délután hazafelé menet megcsodálunk. :-) Ez már afféle tradícióvá válik... :-)


És most épültek új játékok is az udvarban. Amikről kiderült, hogy csak így nem is szabad még használni, de ezt azután tudtuk meg, hogy egyszer már kipróbáltuk:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

agapitos írta...

Je peux dir que sont tres jolie
Very fine blog and photos
Agapitos from Greece
http://aeromodelling-agapitos.blogspot

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...